Slik blir du festivalfin

Med disse skjønnhetstipsene blir du lett en av festivalcampens fresheste jenter.

Musikkelskere vil nok påstå at festival handler om musikken og ikke om å pynte seg. Men det er lov å prøve å holde utseendet ved like når gjørmen står til knærne og nærmeste dusj er langt unna. Her er pakkelisten du trenger for å holde deg fresh på festival.

Få inspirasjon til festivalantrekk her!Kul på Coachella

Kattevask

Våtservietter er et must på festival. Kjøp både vanlige babywipes, renseservitter for ansiktet og intimservietter. Da trenger du ikke vann for å bli noenlunde ren. Det finnes attpåtil egne servietter som fungerer som deodorant. Perfekt for festival!

Antibakteriell gelé er kjekt å ha i vesken for å vaske hendene etter toalettbesøk og innimellom slagene. Solkrem er et must når man er ute hele dagen. Kjøp også en solstick slik at du kan smøre deg på ekstra utsatte områder når du er ute.

Tannkrem og tannbørste er kanskje de viktigste produktene om man vil føle seg noenlunde fresh. I tillegg er det lurt å ta med seg en kleenexpakke eller litt toalettpapir i vesken, festivaldoene blir nesten alltid tomme.

Denim er stort i vår!Les mer om trenden

Sminke og hår

Litt sminke må man ha for å skjule og forbedre etter noen dagers festing. Ta med mineralfoundation i pulverform for enklere å kunne legge foundation uten de store speilmulighetene. Concealer, kremrouge og lipgloss eller lipbalm med solfaktor er enkle produkter som raskt gir en friskere look. Bruk vannfast maskara som tåler en regn- eller ølsprut. Og ta med solbriller for å skjule hovne øyne eller mørke ringer.

Tørrshampo er helt perfekt for dager i telt. Spray i røttene og rufs til, og du har både fjernet overflødig fett fra røttene og ser passe festivalrocka ut på håret. Du sparer også mye plass på å ta med reisestørrelser på produktene du bruker til vanlig. Bodylotion, deodorant, dagkrem, shampo og dusjsåpe kommer ofte i rimelige ministørrelser. Ta også vare på små parfyme- og kremprøver, dette er perfekt å ha med på festival.

Klar for shorts! Slik gjør du det

Relevante artikler videre:

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?