Skjønnhet

Slik får du Kelly Brooks feminine stil

  • Sonia Huanca Vold
Publisert:

Gjør som Kelly Brook og kle deg i elegante sommerantrekk. minMote viser deg hvordan du stjeler stjernens stil.

Modell og skuespiller Kelly Brook (33) velger ofte sexy, glitrende kjoler på den røde løperen, men til hverdags har hun en svært feminin og elegant stil. I ettersittende plagg og med løse lokker går hun ofte smilende ut fra sitt hjem i London, og hun stopper gjerne opp og poserer for fotografene som har samlet seg utenfor.

I garderoben har Brook blant annet en av vårens trendy mønsterjakker fra det franske merket Iro. Stjernen kombinerer den eksklusive jakken med knallrøde jeans og blå veske. Synes du det blir for dyrt å bruke flere tusen på én jakke, kan du finne lignende varianter hos kjedebutikker som Mango og Cubus.

33-åringen er glad i å vise frem sin flotte figur, og velger derfor ofte kjoler som markerer midjen. Ermer og knelengde sørger for at uttrykket blir alt annet enn vulgært. Kelly Brooks klassiske stil er gjennomført til fingerspissene, også når det kommer til hår og makeup. Neglene er som oftest lakket i ulike rødnyanser, mens makeupen er i gylne bruntoner.

Legg også merke til at hun velger ett iøynefallende smykke av gangen - ring, armbånd eller øredobber. Overdreven bruk av smykker kan være det som får et antrekk til å gå fra sofistikert til tacky.

Nå som sommeren er her er det forfriskende med sterke farger. Prøv deg gjerne frem med uvante fargekombinasjoner. Den rosa og oransje clutchen gjør Kelly Brooks ellers svært klassiske antrekk hakket mer spennende.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Stil
  2. Klær
  3. Kelly Brook

Relaterte artikler

SKJØNNHET

Moteguide for deg i 40-, 50- og 60-årene

NYHETER

Les minMote-Sonias dom: - Kveldens vakreste!

NYHETER

Slik får du Emma Watsons hotte luksusantrekk på budsjett

SKJØNNHET

Slik blir dere et velkledd par

MOTE

10 gode grunner til å eie en dongerijakke

SKJØNNHET

Åtte moteriktige 17. mai-antrekk

NYHETER

Amber Rose overrasket på rød løper under VMA