Slik fjerner du det hvite bikiniskillet

SYNLIG: Kendall Jenner, Hayden Panettiere og Jennifer Lopez ser ikke ut til å bry seg om bikiniskillet. Ønsker du å skjule ditt, finnes det råd. Foto: Getty Images/All Aver Press

Har du fått et bikiniskille du vil skjule? Her er minMotes tre beste tips!

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Med mindre du soler deg toppløs er bikiniskille vanskelig å unngå om sommeren. Det er selvsagt ikke noe galt i å vise at man har blitt brun, men er du blant dem som helst vil unngå at de hvite partiene synes kan du faktisk fjerne dem.

Man kan selvsagt sole seg i stroppeløs bikini for å unngå de mest synlige skillene, men noen foretrekker trekantbikini og varianter med brede stropper og godt hold. Dessuten kan også en stroppeløs bikinioverdel gi deg hvite merker som blir synlige i en utringet topp eller kjole. Oppholder man seg mye ute i solen, får man gjerne også merker etter både t-skjorter, sommerkjoler og shorts.

Ønsker du å fjerne de hvite partiene før du ikler deg festkjolen og inntar sommernatten, finnes det flere alternativer.

JUKS HUDEN JEVN: Sommerlig toalettmappe fra Samudra fra Farfetch.com, 385 kr. Selvbruningskrem fra Dior, 330 kr. Tanee fra DrugStore.com via MyUs.com, 30 kr. Selvbruningskrem fra Dove, 49 kr. Foto: Produsentene

Her er våre beste tips:

♥ Korrekturpennen Tanee gjør fjerningen av tynne, hvite striper enkel. Du tusjer rett og slett bare over de hvite partiene. Pass på å holde deg innenfor de hvite feltene, slik at du ikke gjør huden som allerede er brun enda brunere. Legg på lag på lag til du har fargen som matcher hudtonen din - husk bare å la hvert lag tørke helt før du påfører et nytt!

♥ Skal du i bryllup eller i et fint selskap, er de hvite partiene ekstra irriterende. Man vil jo at helheten skal se så bra ut som mulig når man først skal ta på finstasen. I slike tilfeller kan det være verdt å bruke noen ekstra kroner på å få en jevn brunfarge på huden som skal synes. Hos de fleste salonger som tilbyr selvbruning, vil de kunne kamuflere de hvite partiene med en fargetone som matcher resten av huden din perfekt! Ring gjerne flere salonger for å høre om de kan hjelpe deg og hvor mye det vil koste.

♥ Du kan selvsagt også prøve deg frem på badet med selvbruningskrem - det gjelder bare å holde tungen rett i munnen og ikke grise for mye. Påfør gjerne kremen på de hvite partiene med en q-tip for maksimal kontroll. Vår budsjettfavoritt kommer fra Dove, og med den kan du gradvis bygge opp den riktige fargen. Vil du velge fra øverste hylle, er Diors selvbruner en yndling hos både minMote-redaksjonen og stjerner som Tone Damli Aaberge.

Publisert:

Finn mer innhold om: