Få sexy hår som Rosie Huntington-Whiteley

Trenger du tips til hårstylingen? Les hvordan du kan kopiere den naturlige frisyren til «Transformers»-stjernen Rosie Huntington-Whiteley (24).

Cathrine Elnan
Publisert:

Hun vekker oppsikt enten hun er på den røde løperen eller går nedover catwalken for undertøysmerket «Victoria’s Secret».

Britiske Rosie Huntington-Whiteley er en ettertraktet modell, og landet nettopp en gullkantet kontrakt som frontfigur for den nye parfymekampanjen til Burberry.

Viste fram kroppen i parfymereklame! Se de nye bildene her!

Nå forteller hennes personlige hårstylist, George Northwood, om hårtriksene han bruker på Huntington-Whiteley.

– Tipset til å få fint, langt hår som Rosie er å kutte håret i én og samme lengde. Ikke klipp det opp for mye, da kan det bli for tynt. Med Rosies hår stusser jeg igjennom tuppene, noe gjør frisyren lettere og klar for stranden. En utvokst lugg er også essensielt, den skal nå ned til nesa, forteller Northwood til britiske ELLE.

For å få Rosies vakre, lange hår er det også viktig å stusse håret regelmessig.

Det burde ikke gå mer enn 12 uker i mellom hver klipp, og gode hårprodukter bidrar til å holde håret sunt og friskt .

Hårfarge

For å få same hårfarge som Rosie bør man unngå å bruke for mye blekningsmiddel eller farge.

– På Rosie bruker vi en mild farge. Den påfører vi med en frihåndsteknikk gjennom håret og ut mot tuppene. Bruk en naturlig farge med lavere innhold av peroksid, det gjør at håret ikke blir ødelagt av fargen, sier Northwood.

Mote-Silje møtte Victoria’s Secret-modellene i New York. Se video her!

Sats på volum

Skuespilleren varierer stort sett mellom tre forskjellige frisyrer: midtskille med løst hår, en oppsatt topp eller bred sideskill á la den åttitallsinspirerte Jerry Hall-frisyren.

Volum er et must for å få samme sveis som Rosie Huntington-Whiteley, uansett hvilken av de tre overnevnte frisyrene man velger.

Northwood forteller at han føner luggen framover, og gir den en liten vipp på tuppene for å få den rette Bardot-inspirerte frisyren.

– For å få et naturlig fall i håret, bruker jeg krølltang. Føn håret helt tørt først, og del det deretter opp i forskjellige seksjoner. Jeg bruker krølltang, men ikke på røttene og tuppene, forteller Northwood til ELLE.

Trenger du krøllehjelp? Få de beste tipsene her!

Relevante artikler videre:

Få sunt og vakkert hår! Les vår hårpleie-guide her!

Skal du til frisøren? Slik får du frisyren du vil ha!

Skal du farge håret hjemme? Få gode tips og råd her!

Kjøp produktene du trenger på nett! Her er en guide til de beste nettbutikkene for hår!

Publisert: