Slik styler du olajakken - fem antrekk du har råd til

minMote viser deg hvor enkelt en olajakken kan styles til både fest og hverdags.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Olajakken kan brukes på mange forskjellige måter, og det beste med jakken er at den aldri går av moten. Akkurat nå er den å finne i en rekke ulike varianter hos de fleste kjedebutikker. minMote har satt sammen fire ulike budsjettantrekk - finn din favoritt.

Dyrisk:

TIPS: Bruk gjerne olajakken til en kjole med dyremønster. La den mønstrete kjolen være det mest iøynefallende plagget i antrekket, og velg tilbehør som plukker opp fargene i mønsteret. Eksperimenter gjerne med ulike elementer fra dyreriket - en veske med reptilmønster og sko i ponniskinn vil tilføre antrekket det lille ekstra. Hold deg til ett leopardmønster om gangen.

Romantisk:

TIPS: Den romantiske sommerkjolen med blonder er et sikkert kort både til hverdags og fest. Vil du oppdatere stilen, går du får iøynefallende tilbehør i knallfarger. Et par store, rosa øredobber og en stor veske kan være det som gjør at du skiller deg fra mengden. Takket være olajakken vil antrekket ditt hverken bli for søtt eller for pyntet.

Sporty:

TIPS: Denne sesongen er det trendy å kombinere ulike typer denim. Sørg for at vasken på denimplaggene bryter med hverandre, men match gjerne overdelen med tilbehøret. Velger du en bluse blir antrekket mer feminint enn hvis du velger en t-skjorte. For å få en gjennomført sporty stil velger du sneakers og et av sommerens og høstens mest trendy tilbehør, skinnsekken.

Urbant:

TIPS: Det går fint an å få et rocka, urbant antrekk uten å dra frem skinnjakken. Velg gjerne en farget olabukse - burgunder er en av sesongens mest trendy farger. Kombiner den med en hvit skjorte eller en hvit vest for å få et maskulint og rocka uttrykk. Prikken over i-en på antrekket setter du med et par sexy, høye hæler.

LES OGSÅ:Ti forførende funn i butikk nå

LES OGSÅ:Sjekk minMote-Sonias ti heteste sommerantrekk

LES OGSÅ:Jan Thomas og Christophers beste tips til tenåringer

Publisert: