Slik ser du sexy ut med et enkelt grep

Det er ikke mye som skal til for å gi antrekket en sexy vri. Velg et av et av disse triksene og bli kveldens mest sexy på et blunk.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Ifølge motenettstedet InStyle kan du glemme lange trinn for trinn-beskrivelser av hvordan du kan få en sexy look. Et enkelt steg er mer enn nok, og minMote gir deg eksemplene nedover i saken.

Den norske kosmetikkdronningen Celina Middelfart er ekspert på å glamme opp antrekkene sine og er ikke redd for å vise litt undertøy under en enkel dressjakke.

Samtidig benytter hun seg stadig av brosje-trikset og plasserer en stor og glamorøs brosje på helt riktig sted for å gjøre forretningslooken hakket mer sexy.

Se også:Pynt deg varmt i vintersesongen

Vis litt undertøy

Undertøy er ikke lenger bare laget for at du skal skjule det under en haug med klær.

Å vise litt sexy undertøy har lenge vært i trendbildet og også for våren har både Alexander McQueen, Dolce & Gabbana og Anna Sui masse blonder i sine kolleksjoner.

Lek med trenden ved å vise kanten på en sexy BH under en utringet kjole eller la blondene synes under en gjennomsiktig bluse med for eksempel et korsett.

Agent Provocateur er kjent for sitt supersexy undertøy, mens nederlandske Marlies Dekkers står bak en annen it-BH. Samtidig bugner kjedebutikkene av lekre alternativer til en langt rimeligere penge.

La deg inspirere av minMotes undertøysguide her og pass for all del på at du kjøper riktig størrelse.

Se også:Her er årets million-BH fra Victorias Secret

En strategisk plassert brosje

En vakker brosje er undervurdert som tilbehør. Hva med å bytte ut de store øredobbene med en glitrende og glamorøs brosje til den lille sorte kjolen?

En flott brosje er iøynefallende og drar blikket mot det du vil vise fram. Fest den for eksempel i utringningen på en enkel sort kjole - ikke bare framhever det en sexy kløft, men det pynter dessuten opp et enkelt antrekk.

Se også:Høstens mest glitrende ørepynt

Framhev formene dine

Kjolevalget kan ha alt å si, det har blant annet Kate Winslet bevist. Hun er en av mange kjendiser som har lagt sin elsk på de figurfremhevende kjolene fra Stella McCartney.

Vertikalt mønster med strategisk plasserte mørke partier gir formene dine oppmerksomheten de fortjener. Det er dessuten superflatterende og passer dermed ypperlig til julens mange festmåltider.

Se også:Kim Kardashians fem tips: Slik kler du formene dine

Velg et transparent skjørt

Fotside skjørt og kjoler er like trendy i høst og vinter som i sommer, men det skal ikke mye til å sexe opp antrekket litt ekstra.

Flere kjendiser har valgt en kombinasjon av mini- og langt skjørt på den røde løperen, med et kort skjørt, kjole eller hotpants under et transparent skjørt. Sexy, litt mer vintervennlig og elegant!

Se også:Årets 20 best kledde kvinner

Brun en tunika som kjole

Tights under tunikaen er vi for lengst ferdig med, men mange bruker den korte tunikaen sammen med bukser. Et enkelt partytriks er imidlertid å bruke en mini-tunika som kjole i vinter. Aller mest sexy er det med bare og glødende legger under og minMote har laget den ultimate guiden til nettopp det.

Blir det for kaldt kan du bruke strømpebukser under tunikaen og velger du en med lange ermer har du en sexy og varm look til den norske vinteren.

Se også:10 julebordkjoler som aldri slår feil

Bytt ut jeansen med skinnbukser

Mange jenter har skapet fullt av ulike jeans, men en enkel sexy-oppgradering kan være å investere i et par i skinn neste gang du skal ha nye bukser.

Sesongens hotteste er røde, men det kan være like sexy og litt mindre vågalt med et par sorte. Skinnbuksene finnes også i tightsvariant.

Følg minMote-bloggen her

Følg journalisten på Twitter her

Publisert:

Finn mer innhold om: