Skjønnhet

MinMote tester brow lamination

FØR, UNDER OG ETTER: Slik så øyenbrynene ut før, umiddelbart etter og dagen etter behandling. Foto: MinMote.

Slik ble resultatet av trendbehandlingen brow lamination.

  • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Buskete bryn har vært en av de største brynstrendene den siste tiden. Men alle har rett og slett ikke brynene som blir naturlig buskete, fyldige og fluffy. Derfor finnes det (heldigvis) måter som gjør at man kan jukse litt.

Dette er «brow lamination»

Behandlingen «brow lamination» går ut på at brynene rett og slett lamineres på plass i en bestemt retning og at resultatet skal vare i seks til åtte uker.
Teknikken kan også brukes om brynene dine er uregjerlige og ikke vil ligge på plass.

Den store fordelen med «brow lamination» er at man kan justere resultatet etter dagsformen. Brynshårene legger seg slik du ønsker at de skal legge seg. Vil man børste dem mer fluffy og ekstreme kan man fint gjøre det, for å så gå tilbake til en mer naturlig look dagen etter.

Om dette ikke er noe for deg, har vi også testet klassisk brynsløft som gir et åpent blikk.

SEKS UKER MED BROW LAMINATION: Slik så brynene ut underveis. Her har jeg kun gredd dem med en kost. Foto: Privat.
SMINKE

Test av vippeløft

MinMote har testet behandlingen hos salongen Brow Rehab i Oslo, og har selv betalt for behandlingen.

Slik var behandlingen:

Jeg ønsket ikke et for ekstremt resultat, samtidig som jeg ville ha den buskete effekten. Til vanlig unngår jeg for det meste å nappe brynene, men nå ønsket jeg å få mer form på dem. Både før og underveis i behandlingen diskuterte jeg ønsket resultat med behandleren.

Selve behandlingen er gjennomført på om lag en halv time, og oppleves ikke som smertefull. Noe av hårene rundt øyenbrynene vokses bort, men dette er en mild smerte som går raskt over, spør du meg. Etter dette lamineres brynene. For å få full effekt blir plastfolie dratt over øyenbrynene, og det føles ganske snodig.

SLIK SER DET UT: Slik foregår selve lamineringen. Foto: Brow Rehab.

På grunn av coronapandemien hadde både jeg og behandleren på munnbind under hele behandlingen. Etter behandlingen blir jeg anbefalt å bruke et serum både morgen og kveld for å styrke brynene etter den kjemiske behandlingen.

Slik var det etterpå:

Med en gang fremstår resultatet voldsomt. Hjælp! De er både mørke og veldig stylet i formen. Etter den første vasken et døgn etter behandlingen har de allerede blitt mer naturlige, slik behandleren lovet, og resultatet er slik jeg ønsket meg - fluffy og fyldig. Jeg syns også at blikket har blitt litt mer åpent ved at brynene har fått et løft. Dette lover skikkelig bra!

Jeg bruker vanligvis en farget brynsgele hver dag. I rett i overkant av fem uker kunne jeg fint droppe dette, og fremdeles ha en stylet effekt. Behandlingen har også fått form og kontroll på mitt venstre bryn, som pleier å nærmest leve sitt eget liv. Etter rundt syv uker opplever jeg at lamineringseffekten er over, og at alt er tilbake til normalen - bare i en bedre nappet form.

FØR, UNDER, ETTER: Slik så bryna ut, før rett etter og et døgn etter behandlingen.

Var det verdt det?

Selve behandlingen kostet 980 kroner. En «brow lamination» er noe jeg absolutt kan tenke meg å gjøre en gang i blant, særlig når jeg vil droppe sminken og gi profesjonell form til øyenbrynene. Stelte bryn har mye å si for ansiktet, og behandlingen hjalp meg med å forme brynene slik at det var lett å opprettholde på hjemmebane.

FERDIG FIKSET: Slik så resultatet ut fire uker etter behandlingen.
Publisert:

Les også

  1. HÅR

    Eksperter: Slik skal håret se ut i 2021

  2. HÅR

    Derfor bør du være forsiktig med lillasjampo

  3. SMINKE

    MinMote tester: Brynsløft

Relaterte artikler

SMINKE

Gode tips: Øyenbryn som holder seg på plass

SMINKE

MinMote tester: Vippeserum

HUDPLEIE

Test av selvbruning til ansiktet

MANN

Naturlig sminke til menn: Dette er knepene du må kunne

SMINKE

Test: Lever den hypede maskaraen opp til forventningene?

HÅR

– Nå skal alle ha brunt hår

HÅR

Brud i år? Her er frisørenes beste tips