Greia som herjer Insta: Alt som kan kalles enhjørning

enhjørning-sak

NEW YORK (MinMote) Eventyrlig, glitrende og fargerikt: Enhjørningen har inntatt Instagram 🦄🦄🦄 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:
enhjørning-sak

Sminkekoster fra Tarte. Foto: Produsenten

300,-
Gå til butikk
enhjørning-sak

Enhjørning-leppestift fra Lime Crime. Foto: Produsenten

150,-
Gå til butikk

Noen trender starter på Instagram, og blir der. Vi ser ikke for oss at de store folkemengdene kommer til å ha hverken spraglete multi-farget pastellhår, highlight med regnbuefarger eller ettervekst farget i regnbuemønster.

Men allikevel: Det er liten tvil om at en fargerik og eventyrlig bølge herjer på Instagram.

Trodde du at enhjørningsdråper er noe som kun finnes i fantasien? Tro om igjen. Glitrende enhjørning-snørr? Jepp, det også. Tårer? Selvfølgelig! Produkter som primere, highlightere og glitter er pakket inn i navn som gjør det hele litt mer eventyrlig.

kjoletrender
KLÆR

Tre kjoletrender du bør prøve deg på

Det virker nesten som om en ny havfrue- eller enhjøringtrend popper opp hver eneste uke, og merker som vil gjøre det stort blant unge it-jenter på sosiale medier har kastet seg på trenden. Hva det neste blir? Vanskelig å si, men etter alt å dømme blir det hvert fall glitrende og pastellfarget.

Det er til og med blitt en greie å farge kremosten på brødskiven i pastellfarger for å få en enhjørning-toast. På New York-kafeen The End Brooklyn må du punge ut nesten 80 kroner for en enhjørninginspirert kaffe latte. Jepp, du leste riktig.

Skjønnhetsmerket Lime Crime lanserer snart sine egne «Unicorn Hair»-hårfarger og bruker slagordet «Makeup for unicorns», mens Too Faced lanserer leppestifter som markedsføres som smeltede enhjørninger. Ikke minst har merket Tarte lansert en hel kolleksjon bestående av alt fra sminkekoster formet som enhjørningshorn til øyenskygger.

Og for oss dødelige? Vi står over. Men husk, always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then, always be a unicorn.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.