10 fantastiske hastegaver til morsdagen

Har du husket morsdagen i morgen? Det er ikke for sent å skjemme bort moren din med litt ekstra luksus.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Å bestille noe fra nettet kan du bare glemme - dagen før morsdagen gjelder det å finne en gave som er like rask som den er flott. minMote har plukket ut 10 gaver i forskjellige prisklasser som ikke bør være vanskelig å få tak i.

LES OGSÅ:25 romantiske gaver på Valentines Day – og hva du bør styre unna

Selvpleie

De luksuriøse parfymene fra Byredo har blitt en stor kjendisfavoritt og finnes i flere ulike dufter. Har du et litt mindre budsjett kan en pleiende håndkrem være et alternativ, eller en dekorativ krukke med bodylotion.

Den svenske modellen Emma Wiklund har lansert sitt eget hudpleiemerke, Emma S. Hun har blant annet laget en anti-age ansiktsmaske som skal gi både energi og fukt til voksen hud - perfekt til en mamma som elsker å prøve nye skjønnhetsprodukter.

LES OGSÅ:Få oppskriften på Taylor Swifts sexy «smokey eyes»

Spiselige gaver

Har du ikke rukket å kjøpe gave, kommer du likevel langt med en stor frokost - kanskje servert på sengen? Bak muffins eller søte makroner med VGs oppskrift, eller kjøp ferdige søtsaker for eksempel hos cupcake-dronning Ingrid Hancock Bjerknes i Oslo eller hos makronparadiset Pascal. Divine-sjokoladene finnes i en rekke deilige smaker, og er dessuten Fairtrade-sertifisert. Eller hva med mandler dyppet i mørk sjokolade fra supertrendy Reneé Voltaire?

LES OGSÅ:Her er oppskriften på Tones «skjønnhetssmoothie»

Inspirasjon

Bøker om mote og interiør kan vært fantastisk inspirasjon, og dessuten pynter de opp enhver stue. «The Kate Moss Book» kommer faktisk med seks forskjellige forsidebilder, slik at du kan velge hvilken du liker best. Boken «Mote - et filosofisk essay av Lars Svendsen» er både morsom og interessant. Blant annet reflekterer forfatteren på det vi alle lurer på en gang iblant - hvordan kan noe så uiktig være så viktig? «The Goddess Guide» av Gisèle Scanlon forteller deg hvordan du skal finne din indre gudinne, med utdrag fra forfatterens egen dagbok. Bokan inneholder også tips til alt fra hvordan du selger klærne dine på eBay, hvordan du planlegger den perfekte daten, hvordan du serverer Champagne, hvordan du finner den fineste kasjmir-genseren og hvordan du finner den perfekte gaven til den vanskeligste vennen din.

Publisert: