Stjernenes beste skjønnhetstips

Det er ikke bare vi som liker rimelige og enkle løsninger når vi skal pynte oss litt ekstra, stjernene og deres mannskap av stylister og makeup-artister har flere skjønnhetstips som alle har råd til å benytte seg av.

Mari Glans
Publisert:

Det er ikke alltid at de dyreste løsningene er de beste. Også de største stjernene har oppdaget en lite heldig ettervekst før de skal på den røde løperen, og må prøve å skjule den best mulig. Mange av produktene de bruker, fås også kjøpt på dagligvarebutikken til en rimelig penge. Her er stjernenes beste skjønnhetstips.

Angelina Jolies volumhemmelighet

Angelina Jolies hårstylist har et triks han bruker for å gi ekstra volum i håret hennes før spesielle anledninger. Han drysser litt Johnson's Baby Powder som kjøpes på dagligvareforretninger i hårrøttene, og føner så håret med røttene. Dette fungerer også som en slags tørrshampo, om man har lett for å få fett hår.

Kate Bosworth dropper pudder

Makeup-artisten til Kate Bosworth bruker blotting papers (et mattende papir som trekker ut overflødig talg i huden), i stedet for pudder. Dette er fordi blotting papers absorberer fett uten å forandre utseendet på sminken. Perfekt om man ikke liker et så veldig matt resultat i huden, men likevel ikke vil at huden skal glinse.

Liker du stilen til Kate Bosworth?Slik kan du kopiere den

Eva Longoria skjuler etterveksten

Eva Longorias hårstylist, kjendisfrisøren Ken Paves, har et hurtig triks han bruker om Evas ettervekst begynner å vises i hodebunnen. Han sprayer røttene lett med hårspray, og så sminker han etterveksten med øyenskygger i samme farge som hårfargen. Et godt tips for dem som ikke rekker et frisørbesøk før en spesiell anledning.

Cameron Diazs roser i kinnene

Cameron Diaz er fan av det gamle trikset med å bruke leppestiften som rouge. Hun dytter leppestiften lett på kinnene, og gnir den utover for en naturlig look. Kremrouge i kinnene ser ofte friskere ut, og i tillegg får du en rouge som matcher leppestiften din perfekt.

Skal du til frisøren?Slik får du frisyren du ønsker deg

Slik får du Sarah Jessica Parkers krøller

Sarah Jessica Parker får de lett gjenkjennelige krøllene sine ved å bruke to forskjellige krølltenger. Hun har en i en vanlig størrelse og en som er litt mindre, og bruker dem litt tilfeldig om hverandre over hele håret. På den måten ser krøllene mer naturlige og ikke så perfekte ut.

Nicole Kidmans billige skjønnhetstips

Makeup-artisten til Nicole Kidman liker å bruke babyolje for å få huden hennes til å skinne. Hun blander noen dråper i bodylotionen for å gi glansfull hud på kroppen, og hun bruker den til og med på øyenlokkene for å få en wet look-effekt over øyenskyggen. Nicole Kidman liker økonomiske løsninger, og skal også jevnlig skylle håret sitt med tranebær juice for å få et mer rødlig skjær i det.

Smink deg som verdens mest sexy kvinne!Slik får du looken til Megan Fox

Kilde: Celebrity Beauty Tip Goldmine

Relevante artikler videre:

Bli trendy i høst!Her er de fem produktene du bør skaffe deg

Ny smykketrend!Ugler på moten

Lei av å farge håret?Slik får du din naturlige farge tilbake

Få roser i kinnene!Slik legger du rouge

Publisert: