Skjønnhetstips til årets siste fest

På en kveld som nyttårsaften er det ikke bare fyrverkeriet som skal glitre. Her får du tips til hvordan du kan gjøre deg klar til årets siste fest.

Cathrine Elnan
Publisert:

minMote har mange gode tips til hvordan du kan pynte deg til årets siste fest. Nyttårsaften er kvelden for å ta fram partykjolen, og gjøre noe ekstra ut av både sminke, hud og hår. Få inspirasjon og ideer til hvordan du skal style deg til nyttårsfesten her.

Hud

Hvis du velger et antrekk som viser mye hud til den store festen, er det viktig å kvitte seg med den gustne vinterhuden. Siden vi stort sett er trygt innpakket i varme klær på denne tiden av året, er det lurt å gjøre litt forarbeid når huden plutselig skal vises fram igjen. Gi kroppen en skikkelig skrubb dagen før festen, det fjerner døde hudceller og får opp blodsirkulasjonen. Etter peelingen bør du derfor smøre deg inn med en rik fuktighetskrem slik at huden får all fuktigheten den trenger. For flere tips til en glødende hud, les mer her.

Sminke

Sminken setter prikken over i-en på antrekket, og på nyttårsaften er det lov å glitre litt mer enn vanlig. Falske øyenvipper kan gi øynene det lille ekstra når du sminker deg til fest. Mange synes løsvipper er vanskelig og litt knotete å sette på for egen hånd, så her er en guide som gjør det enklere å få et godt resultat.

Når de døde hudcellene er borte og løsvippene er på plass, er det bare å bestemme seg for hvilken sminke du vil kombinere antrekket med. Vil du la øynene stå i fokus, er sotede øyne alltid en suksess til fest. Du kan bruke grå, sort, denimfarget eller metalliske øyenskyggefarger for å skape det rette uttrykket. Hvis du ikke er en ekspert på sotede øyne, kan du ta en titt på denne hjelpsomme videoen.

Hvis du syns sotede øyne blir for mye arbeid, kan det være nok å ramme inn øynene med en mørk eyeliner. Det er en enkel og trendy måte å gjøre litt ekstra ut av sminken. Det beste er at de fleste har allerede det de trenger for å få denne looken. Sort kajal, sort øyenskygge, q-tips og mascara er egentlig det eneste man behøver. Her får du flere tips til hvordan du fullfører stilen.

Andre foretrekker å la leppene trekke mest oppmerksomhet. Den klassiske måten å framheve leppene på, er med den elegante, røde leppestiften. For en friskere look kan du erstatte den røde leppestiften med en rosa. Kjendisene elsker denne fargen, og det gir et mer ungdommelig uttrykk.

Og uansett hvordan du velger å sminke deg, unngå for all del å se ut som dette!

Hår

På hårfronten er det flere ting du kan gjøre før festen. Å farge håret er en enkel måte å skape forandring på, men hvis du ikke har tid eller lyst til å gjøre noe så drastisk finnes det utallige frisyrer å velge mellom. Krøll håret i glamorøse krøller, sett det opp i en sidestilt topp eller lag en bred sideskill. Det finnes flere måter å krølle håret på, så ikke fortvil dersom du ikke har krølltang. Kliper og rettetang er også gode verktøy når man vil lage krøller.

Hvis du syns det er for mye mas å lage en skikkelig festfrisyre, kan du sette håret opp i en trendy hestehale. Hårballen er også en stilig og enkel hårfrisyre å lage på en dag som denne.

Noen har kort hår, og da blir det vanskelig med lange hestehaler eller voluminøse krøller. Løshår er selvfølgelig et alternativ, men hvis du ikke har det for hånden finnes det andre måter å variere den korte frisyren på.

Relevante artikler videre:

Dårlig hårdag? Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk? Slik blir du fornøyd hos frisøren

Ikke bruk en forume på hårprodukter!Her er de beste nettbutikkene!

Tar du godt nok vare på håret ditt?Les vår hårpleieguide her!

Publisert: