Smink deg som Megan Fox

Hun topper kåringene over verdens mest sexy kvinner, og hun ser alltid strålende ut på den røde løperen. Se hvordan du enkelt kan kopiere looken til Megan Fox.

Mari Glans
Publisert:

Skuespiller Megan Fox reiser for tiden rundt og promoterer den nye «Transformers»-filmen, og har benyttet anledningen til å vise seg fram i fine kjoler og nydelig makeup. Den absolutt beste looken hadde hun da hun var på «The Late Show With David Letterman» nylig, med plettfri hud og øynene lett markerte med flytende eyeliner.

Slik kan du kopiere denne looken:

1. Huden er det absolutt viktigste i denne looken. Det er viktig at huden er godt renset og gjennomfuktet før du begynner.

2. Start med å sminke et perfekt grunnlag i ansiktet. Bland gjerne litt dagkrem i foundation for et mer naturlig resultat. Bruk bare løspudder i t-sonen på ansiktet og ikke bruk for mye. Huden skal ha en naturlig glød.

3. For å få skinnende glød som Megan Fox, gå lett over ansiktet med en solpudder med skimmer i. Men ikke for mye eller for mørkt solpudder, huden skal fortsatt være lys og naturlig.

MinMote.no - Norges største moteside

4. Megan lar øyenbrynene være markerte, så tegn opp brynene dine med en øyenbrynsblyant eller skygge.

MinMote.no - Norges største moteside

5. Legg en lys matt øyenskygge på hele lokket opp til øyenbrynene. Så legger du en lys øyenskygge med litt gullskimmer i på øyelokket opp til øyenbrynsbenet, og under øynene. Legg gjerne litt ekstra skygge innerst i øyenkroken også.

6. Bruk en benfarget kajal på våtkanten på øynene for å få et åpnere blikk.

MinMote.no - Norges største moteside

7. Så legger du sort flytende eyeliner langs den øvre vippekanten. Eyelineren skal begynne innerst ved øyekroken, hvor den skal være så tynn som overhodet mulig. Gjør streken gradvis tykkere når den nærmer seg midten av øyelokket. Fra midten og utover gjør du streken enda tykkere, før du vipper den opp helt på slutten av linjen. Dette gir øynene et katteaktig løft.

Å legge flytende eyeliner krever gjerne litt trening, så om du prøver dette for første gang er det lurt å sette av litt tid til å øve på forhånd.

8. Legg to lag mascara på de øverste vippene, og et lett lag mascara på de nederste vippene. Legg gjerne også noen punktvipper i ytterkant av øyenvippene om du skal på fest.

MinMote.no - Norges største moteside

9. Bruk en lys rouge i en varm farge og smink lette roser i kinnene.

MinMote.no - Norges største moteside

10. Leppene sminkes med en lys rosa leppestift med en glossy finish.

Her er produktene du trenger for å få looken til Megan Fox:

Bobbi Brown Shimmerwash Eyeshadow i Gold, Brush On Beads fra The Body Shop, Elizabeth Arden Dual Perfection Brow Shaper, MAC Fluidline Eyeliner, Clinique Color Surge Butter Shine i Pink-a-boo og Diorshow mascara fra Dior.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: