Smink deg som Gwen Stefani

Tykk eyeliner i en knallfarge er en kul og trendy effekt, som er enkel å legge. La deg inspirere av Gwen Stefani når du sminker deg til fest i helgen.

Mari Glans
Publisert:

Gwen Stefani har dilla på turkis eyeliner om dagen, og brukte den flere ganger under New York Fashion Week, og til og med på tenniskamp under U.S .Open for noen uker siden. Stefani valgte også knallfarget eyeliner i forskjellige farger på modellene sine da hun viste sin nye L.A.M.B.-kolleksjon i New York.

Å bruke eyeliner i en knallfarge er en effektfull måte å gjøre en ellers enkel makeup festklar på noen få sekunder. Ved å bruke en kontrastfarge til øynene dine, vil også eyelineren framheve øyenfargen din.

Slik gjør du det

Start med å legge grunnlaget først. Legg et lett lag foundation, concealer, og litt pudder der du har behov for det. Dropp solpudderet til denne looken, eyelineren kommer ekstra godt fram til lys hud.

MinMote.no - Norges største moteside

Legg en lett rouge i en nøytral farge i kinnene. Legg gjerne rougen litt under kinnbeina for å markere benstrukturen.

Til denne looken kan du med fordel markere øyenbrynene litt ekstra. Bruk en øyenbrynsskygge eller blyant, og følg brynenes naturlige form med lette strøk.

MinMote.no - Norges største moteside

Øynene

Legg en lys øyenskygge over hele øyelokket. Legg også den lyse skyggen i øyekroken og på det innerste partiet under øyet. Legg hvit kajal på våtkanten for å åpne øynene. Legg så en gullfarget øyenskygge langs vipperaden under øynene.

Så begynner du å legge eyelineren. Du kan velge en hvilken som helst farge så lenge den er i oppsiktsvekkende, det er knallfargen som er hele effekten. Legg eyelineren i en tykk strek langs vipperaden fra helt innerst til ytterst. Vipp eyelineren litt opp og utover når du kommer til den ytterste delen av vippene. Det er viktig at streken er tykk nok, slik at fargen synes skikkelig. Gwen Stefanis eyeliner dekker en tredjedel av øyelokket. Begynn med å legge streken smalt helt innerst i øyekroken, og la den gradvis bli tykkere til du kommer til midten av øyet.

Om du ikke er dreven i å legge flytende eyeliner, er det lurt å øve på dette noen ganger før du sminker deg til festen. Eyeliner kan virke vanskelig å få til, men med litt øvelse kan alle lære å legge den pent.

Det går også an å legge eyelineren med kajal, men da får du ikke en like markert og tydelig strek.

Avslutt med to tykke lag sort mascara, for å få vippene til å synes mot den kratige fargen på eyelineren.

Legg en kremet gloss i en naturlig farge på leppene. Velg en som gir litt farge, men ikke så mye farge at den stjeler oppmerksomheten fra øynene.

Vil du heller bruke knallfarget øyenskygge?Se hvordan du sminker sterke farger på øynene her

Relevante artikler videre:

Mer høsttrender!Her er de fem produktene du må ha i høst!

Ny TV-serie på minMote!Høstens skjønnhetstrender!

Slik skal vi være på håret i høst!Topp hårtrend

80-tallet er stort denne sesongen!Sideskillen er tilbake

Publisert: