Slik blir du en trendy mann - dette er høstens mote

minMote gir deg oversikten over høstest største herretrender, og tiper deg om hvordan du tar dem i bruk.

Høstsesongen er i gang, og det betyr at det er høytid for klesjakt. Her er tre trender du bør i bakhodet:

Iøynefallende strikk

Varme strikkegensere er ikke overraskende en gjenganger på catwalken på designernes høst- og vintervisninger. Denne sesongen skal genserne være ekstra tykke og synlige.

Se etter strikkegensere i oppsiktsvekkende farger som blått, burgunder eller knalloransje. Gå gjerne for en variant med mønster - velg mellom alt fra klassiske strikkemønster til skarpe, grafiske linjer.

Kombiner genseren med et ellers klassisk antrekk. Den tykke genseren kan fungere like godt til jeans på hverdager som til skjorte og slips ved finere anledninger.

Kostskole-stil

Skal du være ekstra fin i tøyet, bør du kle deg som en ekte gentleman fra en svunnen tid. Tenk konservative kostskoler og klassiske kombinasjoner. Invester gjerne i en kamelfarget trenchcoat eller chinos-bukse.

Vil du oppdatere uttrykket og se mer trendy ut, kan du gå for en mer minimalistisk 90-tallsstil. Gå gjerne til innkjøp av en skjorte med liten krage og bruk den under enkle ullgensere med rund hals. En mørkeblå bomberjakke vil sette prikken over i-en på antrekket.

Svart skinn

Flere designere kledde opp de mannlige catwalk-modellene i kraftig, sort skinn. Synes du det blir for voldsomt med en skinnjakke, kan du følge trenden ved å ta inn elementer som skinnkanter eller skinnermer.

Du kan eventuelt investere i en skinnvest, og bruke den over både en strikkegenser eller en jakke. Bruk gjerne skinnplagget ditt til mørkeblått - sort og blått er nemlig en av høstens heteste fargekombinasjoner.

LES MER:Dette vil damene i motebransjen se gutta i

LES MER:Christian Louboutin skaper ny luksustrend for menn

LES MER:Vil selge slankende undertøy til norske menn

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?