Slik får du Whitneys hårfarge

Kjendisfrisør og hårstylist Johnny Ramirez har kjendiser som Victoria Beckham, Kirsten Dunst og Amber Valetta på kundelisten, men også Whitney Port fra MTV-serien «The City». Her forteller han hvordan du kan få Whitneys multitonede hårfarge.

Mari Glans
Publisert:

Whitney endret hårfarge da hun flyttet fra solfylte LA til New York, og har i serien en naturlig honningblond farge med mørkere nyanser i bunnen. Flere kjendiser har satset på mer naturlige hårfarger med ettervekst den siste tiden, i tillegg er det viktig å farge flere nyanser i håret for en mer naturlig look.

Johnny Ramirez jobber på den anerkjente Chris McMillan Salon i Los Angeles, men jobber en uke i måneden på John Frieda salongen på Manhattan. Du trenger ikke dra til LA eller New York for å få Whitneys hårfarge, her er Johnny Ramirez råd for å få hårfargen til Whitney Port, og hvordan du tar best vare på et farget hår.

Whitneys farge er lys brun/mørk blond i bunnen, og den blir gradvis lysere til en lys blond nyanse mot tuppende.

- For å få looken må du spare ut så mye ettervekst som du klarer, råder Ramirez.

- Jeg vet at det er en kjedelig prosess, men fokuser på å holde håret mykt og naturlig i røttene. Ha minimale striper i bunnen, og lysne tuppene i en lysere nyanse. Fargen er veldig enkel å vedlikeholde siden du ikke får noen tydelig ettervekst, sier frisøren.

MinMote.no - Norges største moteside

Flere nyanser

- Da Whitney begynte i The Hills manglet det blonde håret henne dybde, som gjorde at hun så litt utvasket ut. Nå er håret hennes nydelig, sunt og det ser naturlig ut. Jeg så barnebilder av henne, og det er nøyaktig samme farge som hun hadde da hun var liten, forteller Ramirez.

Johnny Ramirez anbefaler å bruke minikolorasjon og glansbehandling for å forhindre at fargen falmer etter hvert.

- Etter to, tre uker begynner glansen å falme, og noen uker etter det begynner selve fargen å falme. Når kundene mine kommer tilbake for ny farge etter seks uker, ser håret fortsatt fresht ut.

- Et godt råd er å dra innom frisøren din mellom frisørtimene for å få en glansbehandling. Dette gjør fargen rikere og det er rimeligere enn en hel fargebehandling, tipser kjendisfrisøren.

Kilde: Popsugar.com

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: