Stjel stilen til Blake Lively

Hun stråler alltid, enten hun er på den røde løperen eller på settet til «Gossip Girl». Slik kopierer du stilen til moteyndlingen Blake Lively.

Cathrine Elnan
Publisert:

Hun ble for alvor kjent som sosietetsjenta Serena van der Woodsen i TV-serien «Gossip girl». Der spiller Lively en populær rikmannsdatter med residens i midten av motemetropolen New York og en designergarderobe de fleste bare kan drømme om. Allerede før de nye episodene blir sendt på luften, kommer det snikbilder med de siste antrekkene til van der Woodsen, og det er ingen tvil om at «Gossip girl»-karakteren van der Woodsen har blitt en trendsetter.

Men også Blake Lively er kjent for sin gode stil. Anna Wintour har brukt 23-åringen på forsiden av Vogue to ganger i løpet av de to siste årene. Moteskaperen Karl Lagerfeld er også en fan av den langbente blondinen, og besøkte Blake Lively da «Gossip Girl» hadde innspilling i Paris.

Liker du stilen til Serena van der Woodsen?Slik får du stilen!

Dristig, men samtidig elegant

På den røde løperen ser Blake Lively alltid strålende ut, enten hun velger de lårkorte kjolene eller de lengre og mer grasiøse kreasjonene. Lively er ikke redd for å ta dristige valg på store prisutdelinger eller gallaer, som da hun dukket opp i en grå, lang kjole fra Lanvins vår- og sommerkolleksjon da «alle andre» kom i sorte kjoler.

Lively lar som regel selve antrekket stå i fokus, og har ofte håret i en enkel hestehale eller hengende løst. Sminken er minimal, klassisk og elegant, og hun bruker sjelden mye tilbehør. En enkel klokke, et par øredobber og en ring er det mest vanlige. Skoene er nesten alltid skyhøye, til tross for at skuespilleren er 179 centimeter på sokkelesten. Christian Louboutin er en gjenganger på skofronten, og Lively varierer mellom pumps, ankelboots og knehøye støvletter. Stilen er aldri for pen eller tekkelig, det er ofte sexy blonder, en rocka skinnjakke eller et par røffe sko involvert i antrekket.

Så mye koster garderoben til «Gossip Girl»!Les mer her!

Maskulint møter feminint

I mer uformelle sammenhenger holder Lively fremdeles en rocka, men klassisk og elegant stil. Hun varierer mellom feminine og maskuline plagg, og kombinerer gjerne en stor herreblazer med et par skinntights og høye støveletter. Paljetter er en favoritt i Livelys garderobe, noe som enkelt gjør antrekket mer glamorøst.

Alle vil ha håret hennes!Se hvilken frisyre det er snakk om!

Skuespilleren varierer mellom enkle farger som sort og hvit, grafiske mønstre, dyreprint og pastellfarger. Men det blir aldri for mye av det gode, og 23-åringen overdriver sjelden antrekkene sine. Hun viser at man komme langt med et par røffe basisplagg, som sorte jeans, skinnjakke, en hvit skjorte og et par snørede ankelboots. Kombiner det med en rufsete hestehale, og du får den enkle, stilrene looken som Lively ofte bruker.

Relevante artikler videre:

Vil du også gå lårhøyt? Se hvordan du best bruker lårhøye støvletter her!

Er du en smart shopper?Test deg selv her!

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Publisert:

Finn mer innhold om: