Kombinasjonen som aldri slår feil

Svart og hvitt er en fargekombinasjon som alltid er like aktuell, og som aldri går av moten.

Cathrine Elnan
Publisert:

Det finnes noen plagg som sjelden slår feil, som den klassiske « lille sorte». Dette gjelder også for enkelte fargekombinasjoner, som sort og hvitt. Så neste gang du står overfor et klesdilemma, kan du trygt satse på disse to kontrastfargene.

Vanskelig å gjøre feil

Du kan sette sammen sort og hvitt på utallige måter, og det er også noe av grunnen til at fargekombinasjonen ikke blir oppbrukt. Røff opp en enkel, feminin, hvit kjole med sorte sko, en sort clutchveske og en skinnjakke. Eller gjør en sort kjole mer feminin med perleøredobber og en hvit cardigan. Variasjonene er mange, sort og hvit passer perfekt sammen og krasjer heller ikke med andre farger. Derfor kan du også bruke en leopardmønstret veske til antrekket, slik som Kate Moss gjør.

Skinn på nyttårsfesten! Slik legger du en festfin make-up!

Utnytt januarsalget

Fargene sort og hvit er tidløse, og finnes alltid i motebildet. I tiden hvor januarsalget går unna for fullt, kan det være lurt å investere i noen klassiske sorte og hvite plagg som du vet du kommer til å få bruk for. En hvit skjorte, et svart skjørt, et par sorte pumps eller en enkel, sort skinnjakke er basisplagg som du garantert får bruk for, enten det er høst, vinter, sommer eller vår.

Trenger du flere tips til januarslaget?Les mer her!

Til hverdags og fest

Alexa Chung viser hvordan fargekombinasjonen kan fungere som utgangspunkt for mange forskjellige stiler. Enten det er en maskulin look, men dressbukse, hvit skjorte, sort sløyfe i halsen og rød leppestift, eller en mer rocka, men samtidig feminin stil med kort, sort skjørt og en feminin, hvit bluse. En romantisk, hvit og sort kjole er et tredje alternativ, en stil som Chung kombinerer med lakksko og en tøff skinnclutch.

På tide med en ny vinterjakke? Her er 10 modeller som holder deg varm!

Andre relevante saker:

Førstedamer mot pels!Les saken her!

Tjener milliarder på moteimperium.Les mer her!

Lyst til å prøve noe ny sminke? Sjekk ut make-up trender gjennom tidene.

Kampanje mot retusjerte skjønnhetsidealer.Les saken her!

Publisert:

Finn mer innhold om: