Én strikkegenser - fire antrekk

Å se trendy ut i bitende kulde er ikke enkelt. minMote viser deg hvordan du styler den varme strikkegenseren.

Det er ingen hemmelighet at minusgradene setter begrensninger på det å være kreativ med klær. Mange av oss har funnet en varm favorittgenser som vi bruker om og om igjen. Mens vi venter på våren og muligheten til å kaste vinteruniformen, kan strikkegenseren styles på mange ulike måter for å få følelsen av mer variasjon.

Etno chic

En bukse med etnisk mønster er perfekt for å sprite opp garderoben. Denne passer like godt om vinteren som på sommeren om man tilpasser stylingen – velg mørke toner om vinteren og en lys fargepalett om våren. Fryser du lett er lag på lag med tykke plagg et trendy og varmt alternativ.

TIPS: Er du redd for å drukne i en oversized kardigan, kan du få en mer feminin silhuett ved å spenne et smalt belte om livet.

Rocka

Ved å kombinere et par svarte, spisse støvletter og en stor biker-jakke med hvit over- og underdel, får du en minimalistisk og rocka stil som ikke er så dyster. Sort og hvitt er en av de største trendene den kommende våren, så en hvit bukse kan du trygt investere i.

TIPS: Synes du sort og hvitt blir for kjedelig, kan du toppe antrekket med et knallfarget tilbehør. I vinter en neonluen et trendy alternativ.

Preppy

Se for deg den britiske overklassen på fasanjakt og stjel elementer fra deres bekledning. Jordtoner, quilt, tweed og snøringer - den «preppy» stilen er en av sesongens heteste. Topp antrekket med et par mørke skinnhansker.

TIPS: Pass på at det ikke ser ut som du har kledd deg ut. Elementer fra stilen kan også kombineres med et blyantskjørt og et par sorte ankelstøvletter om du vil ha et mer nedtonet uttrykk.

Klassisk

Har du en klassisk stil, kan du bruke den myke strikkegenseren til dressbukser. Gjør stilen sofistikert til fingerspissene ved å investere i praktisk tilbehør som en eksklusiv iPad-veske. Når våren kommer er det bare å bytte ut de tette ankelstøvlettene og den varme genseren med et par pumps og en t-skjorte - enkelt og elegant!

TIPS: Unngå å bruke for mange smykker til det enkle antrekket. Hold deg til et smalt armbånd og bittesmå øredobber.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?