Mistskill er hot denne våren

Det er tydelig hvor designerne mener at håret skal deles denne våren. Midtskillen gikk igjen på mange av visningene for denne sesongen.  Vi forteller deg hvordan du går frem for å kopiere stjernenes stil.

Mari Glans
Publisert:

Den populære skillen kom i flere varianter. Den klassiske midtskillen med slett hår som hos Hervé Léger, midtskill med myke bølger som på visningen til Anna Sui og en stram, klassisk hestehale med midtskill på toppen hos D&G.

Ralph Lauren valgte en glamorøs frisyre med bølger og volum, med midtskillen som prikken over i'en. Calvin Kleins visninger hadde som vanlig dempet frisyre og makeup, med en rufsete, lav hestehale og midtskill.

Roberto Cavalli tok midtskillen et steg lenger på sin visning for vårsesongen. Han valgte en Birgitte Bardot-inspirert frisyre, med fronten selvfølgelig delt på midten.

Felles for mange av visningne er at skillen ikke skal være for perfekt. De fleste gikk for en litt mer tilfeldig variant, det skal se ut som om håret ligger slik av seg selv, ikke som at du har stått med linjal og vater for å få skillen rak.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik får du looken:

D&G: Føn håret rakt. Dropp stylingproduktene, bortsett fra et varmebeskyttende serum. Bruk en tupperingskam med spiss til å lage skillen med. Lag en lav hestehale, og ta noen dråper serum i hendene til å gå over løse hår med. Gjerne avslutt med en shine spray for ekstra glans

Anna Sui: Spray en lett stylingspray på fuktig hår. La håret lufttørke for å oppnå en naturlig struktur i håret.

Calvin Klein: Bruk en saltvannspray i håret for en grovere, matt look. Tupér lett over hele håret, før du fester håret tilfeldig i en lav hestehale.

Hervé Léger: Stikkord her er naturlig og glansfullt. Dropp de tunge stylingproduktene, og gå for et lett serum for ekstra blankt hår. Gjerne bruk en god fuktighetskur i forkant for ekstra glansfullt hår.

MinMote.no - Norges største moteside

Roberto Cavalli: Bruk et volumgivende produkt på fuktig hår før du føner det tørt med en rundbørste. Rull så håret opp med varmruller for ekstra fylde og volum. Tupér håret bak på kronen for å få Birgitte Bardot-høyden bak.

Ralph Lauren: Bruk en volumgivende mousse i fuktig hår før du ruller opp håret på store ruller. Vent til håret er helt tørt før du tar ut rullene, gre så igjennom håret med fingrene. Tupér håret i bunnen for ekstra volum.

MinMote.no - Norges største moteside

Følg minMote på Twitter: twitter.com/minmote

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: