Stjel stilen til John Legends «norske» forlovede

Modell og matblogger Christina Teigen (26) er alltid plettfritt antrukket på den røde løperen. minMote viser deg hvordan du kan kopiere hennes feminine antrekk.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Norsk-thailandske Christina Teigen, som er født og oppvokst i USA, er forlovet med artisten John Legend. De pendler mellom Los Angeles og New York, og sees ofte sammen på den røde løperen i begge byer.

Teigen har blant annet gjort større oppdrag for Sports Illustrated, Victoria's Secret og Billabong. I tillegg til modelljobbingen driver hun matbloggen SoDelicious.com.

I et intervju med kvinnemagasinet Marie Claire forteller modellen at matlagingen fungerer som terapi.

— Når jeg er usikker på hva jeg vil med livet mitt, lager jeg hamburgere, sier hun.

På bloggen kan du se John Legend spise alt fra nudler til kyllingvinger, og bak grytene står ofte en usminket Teigen i hverdagstøy.

På den røde løperen er modellen derimot alltid glamorøs. Christine Teigen har en elegant stil med en moderne vri, og bruker klassiske farger som hvitt, sort og rødt.

Teigen velger som oftest nøytral makeup og bruker minimalt med tilbehør, men det hender hun drister seg til å male leppene knallrøde. Det lange håret har hun som regel utslått eller løst oppsatt. Ved å holde uttrykket nedtonet, får hun den klassiske stilen hun er kjent for.

Plaggene hun velger til den røde løperen er alltid sexy på sofistikert vis. Har hun et kort, iøynefallende skjørt, toner hun det ned med en løs og minimalistisk blazer. Og viser hun frem beina, dekker hun gjerne til overkroppen.

Den balanserte og dempede stilen er svært gjennomført, og Teigen bruker som oftest kun to farger om gangen.

Den stilsikre modellen topper dog alltid antrekkene sine med skyhøye hæler, og ser ikke ut til å bry seg om at det gjør henne høyere enn sin berømte forlovede.

LES OGSÅ:Oppsving etter skilsmissen for Katie Holmes' klesmerke

LES OGSÅ:Slik får du stilen til «Spider-Man»-kjekkasen

LES OGSÅ:Rihana i norsk bikinidesign: — Dette er helt enormt!

Publisert: