Inspo til din neste manikyr

INSPIRASJON: Enkelt, men så fint! Legg merke til detaljene ytterst på neglene til Janka Polliani (t.v.). Noe å teste neste manikyr-time?

Denne sesongen er det bare fantasien som kan stoppe deg på manikyr-fronten!

Malin Gaden
Publisert:

Er det bare oss eller har vi blitt litt mer vågale i manikyr-veien? De fleste skandinaviske kvinner og menn sverger ofte til enkle, rene farger på neglene sine, men den siste tiden har det virkelig krydd av langt mer iøynefallende manikyrer – hvert fall på Instagram.

Noen får jo til og med pyntet neglene sine med både perler, kjettinger, strass og små charms. Dette er hva vi kaller «extra»:

En trend vi har sett mye av det siste året, er den hvor man maler ulike farger på hver negl. Det kan være en fin manikyr å prøve for deg som vanligvis liker noe enklere, men som gjerne skulle prøvd noe mer «vågalt».

Det som er så bra med manikyrer, er jo at det ikke er permanent. Så dersom du ikke falt helt pladask for designet du gikk for, kan du alltids velge noe annet til neste gang.

En manikyr som skiller seg litt ut er også en fin måte å tilføre antrekket ditt noe spennende. Her til lands velger vi gjerne neddempede farger i antrekkene våre, så en sprek manikyr kan gjøre seg svært godt til en typisk skandinavisk look.

SMINKE

Slik sminker du deg naturlig og solkysset

La deg inspirere

Da gjenstår det bare å ta en titt på noen av sommerens trendy manikyrer. Hvilken stil passer best for deg?

Årets fargerike trend blir her tatt et sted videre med å tilføre en mørkere nyanse av fargen på samme negl.

Disse blomstrete neglene passer perfekt med sommersesongen, og selv om det er mye som skjer her, er det fremdeles ikke like skrikende som andre manikyrer. Legg merke til de små gullflakene som tilfører litt glamour.

Skulle ikke blomster være noe for deg, men du synes gulldetaljene ikke var så dumt, så kan du jo gå for et mer abstrakt uttrykk. Bare se på bildet over.

Den beige, skandinaviske looken får et løft med denne grønne, bølgete manikyren. Her kan man selvfølgelig velge andre farger og prøve seg frem til man finner noe som faller i smak.

Hvis du virkelig ønsker å ta den helt ut, så er manikyren over noe for deg. Her har du alle mulige former og farger i en og samme manikyr.

Det blir kanskje ikke en tur til Hellas denne sommeren, men hvorfor ikke ta med Hellas til Norge? Denne «evil eye»-detaljen passer utmerket på en nøytral neglelakk.

Her snakker vi sommer! Nydelig blåfarge med små blomster malt på i kanten av et par negler. Husk at du behøver ikke ha samme mønster på alle negler. Se så fint det er å bare ha det på et par av dem.

La oss feire Pride året rundt med disse regnbuefargede neglene. Selv om det er mange farger inni bildet, er dette en nokså neddempet look ettersom fargen bare befinner seg i en tynn stripe ytterst på neglen.

Her kan man selvfølgelig også gå for andre farger. Over ser du et eksempel på noen varmere og mer nøytrale toner.

Hva skriker vel mer sommer enn negler med bitte små, påmalte vannmeloner? Bare tenk på hva man kan gjøre her. Blåblær, jordbær, bringebær, blomster, sol, bølgeskvulp – ja, mulighetene er mange. Så lenge du kjenner noen som klarer å male så lite og søtt, så!

Trykk du videre på Instagram-bildet over vil du se en rekke eksempler på artige negledesign.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: