Slik får du trendfrisyren

Den sidestilte toppen er en av sommerens mest trendy frisyrer, og er en favoritt blant stjernene på den røde løperen. Den  dukket også opp på flere av høstens motevisninger. Her er tipsene til hvordan du kan fikse frisyren selv.

Mari Glans
Publisert:

Denne frisyren er veldig allsidig, og kan varieres på mange forskjellige måter. Derfor kan den passe for alle anledninger, alt fra en kveld på byen til bryllup eller galla. Denne frisyren passer også til alle hårtyper, enten du har krøllete, tykt hår eller fint, slett hår.

Om du ønsker den glatte, klassiske varianten bør du starte med nyvasket, rent hår, gjerne bruk balsam når du vasker håret for å få håret glatt og skinnende. I tillegg kan du bruke en shinespray for ekstra skinnende hår.

Hvis du vil ha en rufsete og løsere variant, kan du gjerne preparere håret i forkant. Du kan gjøre dette ved enten å bruke en saltvannspray for å gjøre håret mer rufsete, eller bruke en krølltang for å få løse bølger.

MinMote.no - Norges største moteside

Slik gjør du det

Start med å lage en sideskill. Denne kan gjerne være ekstra bred for å forsterke den sidestilte toppen.

Fest så håret med en hårstrikk i en lav hestehale på motsatt side av hodet som skillen er. Om du ønsker en stram frisyre grer du håret helt glatt og rent i hestehalen. For den mer avslappede varianten fester du håret i en løs hestehale. Den kan gjerne se litt tilfeldig ut.

For å få den glatte frisyren, deler du hestehalen i to deler, som du første tvinner lett hver for seg for så å snurre dem rundt hverandre. Om du har tynt hår kan du gjerne tuppere håret først, men gre over etterpå så overflaten ser glatt ut. Det er også fint å bruke løshår for å få en ekstra stor topp til siden. Så ruller du håret rundt hårstrikken til en topp. Bestemt selv hvor stram du vil ha den. Fest med hårspenner.

For den rufsete looken kan du tuppere hestehalen lett, før du deler håret opp i flere små deler og setter det tilfeldig opp rundt hårstrikken med hårspenner. Ikke snurr eller fest håret stramt, la håret være løst og tilfeldig. Gjerne varier hvor løst du fester hårseksjonene, noen kan være nesten helt løse.

Avslutt med å spraye håret lett med en hårspray for at håret skal holde.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: