Slik unngår du å vise mer enn planlagt

Florlette og gjennomsiktige kreasjoner preger motebildet denne sesongen. Slik bruker du trenden uten å se vulgær ut.

Flere profilerte kvinner har lagt sin elsk på den florlette og gjennomsiktige trenden. Dette har ført til en rekke flauser både i hverdagen og på den rød løperen. minMote gir deg her tips som gjør at du ikke begår de samme feilene når du kaster deg på samme trend.

Gjennomsiktig bluse:

LES MER: Denne Hollywood-stilen har du råd til

Du kan fint bruke en gjennomsiktig bluse på jobb, men da er det lurt å ha en singlet eller topp under. En gjennomsiktig bluse som viser bh-en er en av sommerens hotteste trender, men det passer best til fest. I andre sammenhenger bør du gjøre som Emma Atkins og Fearne Cotton - kombinere den florlette toppen med singlet.

Pass på å balansere det sexy og sofistikerte. Vis gjerne frem deler av kroppen, men sørg for å dempe det hele med tildekte områder. Velger du en gjennomsiktig overdel, bør du velge deg en tildekt underdel.

Gjennomsiktig skjørt:

Er du fornøyd med beina dine er et fotsidt, gjennomsiktig skjørt et friskt alternativ til miniskjørtet. Gjør som Olsen-tvillingene og Diane Krüger - vekk oppsikt i en lårkort, tildekt minikjole med et gulvlangt, gjennomsiktig skjørt over.

Tidligere i år så vi at flere kjendiskvinner viste mer enn bare bena på rød løper. Er du av den vågale typen og vil prøve deg på trusetrenden, bør du i det minste sørge for at undertøyet ditt er lekkert og dekkende.

Dette må du huske på:

Husk at gjennomsiktige materialer blir enda mer gjennomsiktig når de eksponeres for lys. Det betyr at sterk sol eller blitz kan føre til at du viser mer enn planlagt. Sørg for at du er forberedt på eksponeringen, slik at du unngår at flausene ender opp i et album eller i sosiale medier.

Går du for et gjennomsiktig plagg bør du forsikre deg om at plagget er flatterende og i riktig størrelse. For trange, gjennomsiktige plagg kan fort fremstå som mer vulgære enn et plagg med et løsere snitt. Ikke bare er det mer kledelig, det er også mye mer svalende.

LES MER: Britney Spears var en trendsetter - sjekk høydepunktene fra hennes karriere

LES MER: Her er årets brudemote

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?