De beste motebloggene for menn

Se og lær av disse gutta. Tre mannlige motebloggere deler sine beste stiltips

Sonia Huanca Vold
Publisert:

.

Kvinner kan velge og vrake når det kommer til moteblogger, men også for menn finnes det blogger proppfulle av klær og sko. minMote har funnet frem tre mannlige bloggere du bør ta en titt på.

Bloggerne legger ut antrekksbilder av seg selv og har som mål å inspirere leseren. Få tips til nye kombinasjoner ved å se hvordan de styler seg til forskjellige anledninger. Overfor minMote røper bloggerne også sitt beste stiltips til norske menn.

Justin Livingstone

Justin Livingstone (25) legger nesten daglig ut antrekksbilder av seg selv på bloggen ScoutSixteen.com. Livingstone er fra Mississippi, men bor i New York hvor han jobber som motejournalist. Han beskriver stilen sin som eklektisk.

- Jeg liker å mikse mye forskjellig, og handler på alt fra Asos.com og American Apparel til mer luksuriøse steder som Barneys.com, forteller han til minMote.

Livingstone mener passform er det viktigste når det kommer til herreklær.

- Det er dette som skiller menn fra gutter. Hvis noe ikke passer, så ikke gå med det, tipser han.

Anthony Urbano og Dustin Tyler Moore

Kjæresteparet Anthony Urbano og Dustin Tyler Moore er bosatt i Jersey. Anthony jobber som byggingeniør, mens Dustin er hundelufter og sanger. På fritiden er de begge lidenskapelig opptatt av mote, og sammen driver de bloggen ClosetFreaksBlog.com.

- Vi elsker å shoppe hos Asos.com, Uniqlo, JCrew.com, Club Monaco og på bruktbutikker, sier kjæresteparet til minMote.

De ønsker ikke å røpe hvor gamle de er, men deler gjerne sitt beste stiltips:

- Siden det er kaldt i Norge nå, er vårt beste råd å bruke lag på lag for å holde varmen. Velg plagg med smal passform, slik at du ikke ser for klumpete ut i de tykke materialene.

Tim Melideo

Tim Melideo (29) er bosatt i LA, hvor han jobber som fotograf. Han driver også motebloggen StayClassicBlog.com, som nesten utelukkende består av antrekksbilder. Som navnet på bloggen tilsier har Tim en klassisk stil, men antrekkene har alltid en moderne vri.

- I det siste har jeg shoppet mye på J. Crew. Jeg kjøper også mye hos H&M, forteller Tim til minMote.

Også han understreker at passform er det viktigste når det kommer til herreklær. Hemmeligheten bak den klassiske stilen er å begrense seg.

- Ikke hopp på for mange trender! Man må dessuten føle seg selvsikker i det man går med, råder han.

LES OGSÅ:Belgias statsminister sverger til tversoversløyfe

SE VIDEO:Han er Norges best kledde mann

LES OGSÅ:Fire formfulle bloggere du vil elske

Publisert:

Finn mer innhold om: