En sniktitt på Matthew Williamson

silje
Publisert:

For en stund siden var vi så heldige å få en eksklusiv visning og intervju, i forbindelse med H&M sitt neste samarbeid med den britiske designeren Matthew Williamson. Williamson er kjent for sin jetsetstil, sterke farger og påfuglmønster, og den første kolleksjonen skuffer ikke. Dere har sikkert allerede sett bildene av kolleksjonen, som har gått som en farsott på nettet. Jeg så iallfall minst 2-3 plagg som jeg kunne tenke meg, og favoritten er den blå kjolen på bildet.

Men jeg får smøre meg med tålmodighet og spisse albuene, for jeg tipper det blir rift om plaggene som blir lagt ut 23. april. Kolleksjon nummer to, kommer i butikken 7. mai og da får vi se hva Matthew Williamson vil at gutta skal gå i. Det er nemlig første gang han designer en herrekolleksjon. Kommer du til å stå i kø for å sikre deg et av plaggene eller er det ikke din stil?

Se kolleksjonen og intervjuet her.

A while back, we were so lucky to be one of the first to get a sneak peak at Matthew Williamson for H&M. I must say I liked several of the items with the classic peacock pattern, strong blue and pink colors. My favorite is the blue dress in the picture. I will be lining up to get my hands on the collection, when it hit the stores at the 23 of april. Will you?

Publisert: