Sexy undertøy for deg med former

BLI HOT I HØST: La deg inspirere av Nastarans undertøyfavoritter. Selv har hun sikret seg en BH i sexy blonder. Sort BH og truse med blonder fra KappAhl, 179 og 99 kr. Mørkerød BH og truse fra Ellos.no, 179 og 149 kr. Mønstrete BH og truse fra Curcy Kate, 549 kr. og 269 kr. Stroppeløs BH, suspender og truse fra Fantasie, 799 kr, 465 kr. og 329 kr. Foto: Linn Knutsen / LinnLeona.com / Produsentene

Plus size-blogger Nastaran Marie Kowkabi har funnet frem høstens lekreste bh-er og truser.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Gjør den kjølige høsthverdagen litt mer spennende ved hjelp av høstens heteste undertøy, og vi mener selvsagt ikke det som er laget av ull. Velg og vrak mellom søte blonder og sexy sateng når du skal på jakt etter den perfekte gaven til deg selv.

- Det finnes mye lekkert å velge mellom, men man må vite hvor man skal lete. Ikke alle kjedebutikker har like godt utvalg, men de fleste undertøysforretninger fører store cup-størrelser, sier blogger Nastaran Marie Kowkabi til minMote.

Hun driver bloggen Curvesandi.com, som har som mål å inspirere frodige jenter til å fremheve formene sine. minMote ba henne vise frem sine favorittsett for høsten.

HVITT ELLER BLÅTT: Hvit BH og truse fra Lindex, 199 og 70 kr. Mørkeblå blonde-BH og -truse fra Change, 460 og 250 kr. Blå BH og truse med høyt liv fra Fantasie, 650 og 339 kr. Foto: Produsentene

- Det finnes sexy og moderne undertøy til oss med store bryster, men det er viktig at BH-en sitter riktig. Jeg er en av mange som har gått rundt med helt feil størrelse. Jeg brukte lenge 95E, men fant heldigvis ut at jeg egentlig er størrelse 85H, forteller Nastaran.

Hun mener at alle kvinner bør dra til nærmeste undertøysforretning og få målt opp hvilken størrelse de er.

- Det er det første som må på plass - hvis ikke vil passformen være dårlig og man kan dessuten risikere å få vondt rygg. Deretter må man ta stilling til sømmer og form. BH-er kan gi både kløft, runde bryster eller spisse bryster avhengig av hvordan den er sydd.

LILLATONER: Lilla BH og truse med broderier fra Change, 650 og 370 kr. Lilla BH og truse med høyt liv fra Triumph, 399 og 179 kr. Lilla BH og truse med rosa sløyfe fra KappAhl, 199 og 99 kr. Foto: Produsentene

Når det kommer til truser, har bloggeren lenge sverget til stringmodellene. Hun er opptatt av at kanten på trusen ikke skal synes gjennom bukser, skjørt og kjoler.

- Jeg hater virkelig trusekanter. I det siste har jeg blitt glad i de modellene med høyt liv. De fremhever midjen og er med på å gi en fin silhuett, tipser hun.

Se hvordan BH-en skal sitte i «Motemanualen»:

Publisert: