Disse vårplaggene er verdt å investere i

Vårnyhetene har allerede ankommet butikkhyllene. minMote viser deg hvilke trender som er sesongens heteste.

Det er ikke alltid like lett å vite hvilke trender man bør kaste seg på - enkelte kjøp blir favoritter i garderoben, mens andre har svært begrenset levetid. Det er imidlertid noen trender som kommer tilbake til motebildet hyppigere enn andre.

Spesielt om våren og sommeren er gjengangerne lette å sile ut. Se hvilke av vårens trendy plagg du garantert vil få bruk for i årene fremover.

Knalloransje

Oransje er nydelig til solbrun hud, og du kan velge mellom alt fra en delikat korallfarge til en skarp neontone. Det mest trendy alternativet i år er knalloransje, som blant annet ble sett på catwalken hos Stella McCartney, Victoria Beckham og Rachel Zoe.

Nettopp fordi oransje fremhever brun hud kommer fargen alltid tilbake til motebildet om våren og sommeren. Selv om knalloransje kanskje ikke er like hett neste sommer, vil det garantert ikke gå mange sesonger før fargen får en viktig plass i klesskapet ditt igjen.

TIPS: Synes du det blir for voldsomt med knalloransje plagg, kan du gå for tilbehør i den skarpe fargetonen. Oransje er spesielt fint til hvitt. Hold deg imidlertid til ett oransjefarget tilbehør av gangen. For mye matching kan lett se overstylet ut.

Hvite blonder

Hvitt er en klassiker som aldri går av moten. Også denne våren og sommeren har designerne laget lekre blondekreasjoner som kjedebutikkene har latt seg inspirere av. Velg gjerne hvitt fra topp til tå og sett prikken over i-en på antrekket med kritthvit neglelakk.

Husk at du ikke må bruke hvite vesker til jeans - buksene kan lett farge av og ødelegge hvitt skinn.

TIPS: Du trenger ikke å ha en sukkersøt og romantisk stil for å kle deg i hvitt. Det finnes også mer rocka alternativer. Se for eksempel etter plagg med et minimalistisk snitt og androgyne elementer som en skjortekrage. Plagg som har utskårede partier som minner om blonder, gir også et råere uttrykk enn de typiske sarte blondene.

Hippemønster

Få trender oser mer av sol og sommer enn hippiestilen. Også denne sesongen er paisley-mønster i duse lilla-, rosa- og oransjetoner noe av det heteste du kan gå med. Kombiner de fargerike plaggene med duse fargetoner som kremhvitt og beige. Bruk gjerne tilbehør i bronse til – det gir en mer avslappet stil enn prangende gullsmykker.

Plagg eller tilbehør med utsmykninger som slitte, avrundede nagler, små paljetter eller steiner passer også godt til denne stilen.

TIPS: Føler du deg ikke komfortabel i løse, mønstrete bukser eller kjoler, kan du fint går for en mer diskret variant av stilen ved å bruke en hippieinspirert jakke til et ellers klassisk antrekk. Disse jakkene passer for eksempel både til jeans og hvit t-skjorte samt dressbukse og skjorte.

LES OGSÅ:Trendrapport: Magetoppen

LES OGSÅ:15 iPhone-deksler du vil elske

LES OGSÅ:Gravide motebloggeredeler sine beste klestips

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?