Topp hårtrend

Nå skal håret festes i en topp høyt høyt på hodet, skal vi tro flere av de store designerne. Det ble vist mange varianter av toppen på visningene for høsten, alt fra bustete topper midt på hodet, til glansfulle topper med flettedetaljer.

Mari Glans
Publisert:

Felles for frisyrene er at toppen skal være høyt på hodet og volumiøs. Dette er en av høstens enkleste frisyrer å gjøre selv, og kan redde mang en dårlig hårdag. Frisyren er allerede en favoritt blant mange, og slo for alvor an da den svenske artisten Lykke Li gjorde den til sin signaturfrisyre da hun promoterte sin første plate. Frisyren ble så kopiert av jenter over hele Skandinavia, at Lykke Li brått sluttet med den selv.

Toppen kommer i mange versjoner i høst, kjendisenes favorittvariant er på siden av hodet. Se hvordan du får denne frisyren selv her!

Lekre detaljer

Calvin Klein viste en bustete og tilfeldig variant på sin visning, og modellene hadde i tillegg sorte enkle hårbånd rundt hodet. Christian Lacroix gikk for en mer glamorøs variant, og modellene hadde silkeblanke og perfekt snurrede topper, med små fletter i hårskillen og ellers i håret, som ble snurret inn i toppen som en lekker detalj.

For å få skinnende og glansfullt hår som modellene fra Christian Lacroix, får du de beste tipsene her!

Høyt volum

Louis Vuitton hadde flere varianter av den høye toppen på sin visning, både mer tilfeldige topper og de helt runde variantene, men felles for alle var størrelsen. Toppene var store med masse volum, og plassert helt på toppen av hodet. Edrum hadde nesten helt samme frisyre på sin visning, runde store topper plassert øverst på hodet.

Vil du ha optimalt volum i håret ditt?Se hvordan du får volum her!

Slik får du looken

Toppen er like kul på fest som på en avslappet søndag, og er perfekt om man ikke har mye tid å bruke på håret om morgenen. Den kan brukes helt stram og perfekt som hos Christian Lacroix, men er helt klart kulest i en mer rufsete variant. Denne frisyren fungerer best på hår som ikke er helt nyvasket, så en teksturspray eller saltvannsspray er perfekt for å få en grovere og mer «skitten» følelse i håret.

Bøy hodet framover, og bruk fingrene for å samle håret høyt på hodet. Fest håret med en hårstrikk i en hestehale. Så tupperer du hestehalen for å få mer volum. Her kan du også bruke løshår for å få en ekstra stor og rund topp. Spray over med hårspray, og gre lett over det ytterste håret i hestehalen slik at det tupperte håret ikke synes. Snurr håret løst opp i en topp, og fest med små spenner.

Kjøp produktene du trenger på nett!Her er en guide til de beste nettbutikkene for hår

Relevante artikler videre:

Få sunt og vakkert hår!Les vår hårpleie-guide her!

Skal du til frisøren?Slik får du frisyren du vil ha!

Flettetrenden fortsetter i høst!Flett håret som stjernene

Skal du farge håret hjemme?Få gode tips og råd her!

Publisert: