Skjønnhet

Dette er Khloe Kardashians hemmelige skjønnhetstriks

BRUKER PUPPEKREM: Det er storesøsteren, Kourtney Kardashian, som har tipset Khloe om kremen som egentlig er ment til å forhindre strekkmerker på brystene under graviditeten. Foto: NTB scanpix

Glem vippeextentions, konturering og nude lipliner. Den yngste av Kardashian-søstrene sverger til et langt mindre fancy skjønnhetstriks.

 • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Vi har alle våre egne vaner når det kommer til hår og sminke. Mens MinMote-redaksjonen favoriserer rimelige skjønnhetsprodukter, skal kjendiser som Sienna Miller og Halle Berry bruke ketchup og kaffegrut for å skinne.

Det er ingen hemmelighet at Kardashian-søstrene er over middels opptatt av klær og sminke, og introduserte tidlig sminketrikset konturering for å definere ansiktet.

Khloe Kardashian (30) fortalte nylig til Into The Gloss at hun bruker skjønnhetsprodukter fra blant andre Tom Ford og Kiehl's, og er spesielt glad i tørrsjampo og nude leppestift. Men det er noe litt mer utradisjonelt som er favoritten.

Saken fortsetter under bildet!

SØSTRENE SISTERS: Kim, Khloe og Kourtney Kardashian har samme foreldre, mens lillesøstrene Kylie og Kendall Jenner som er langt yngre, har en annen far. Foto: NTB scanpix

Les også:10 ting du ikke visste om maskara

For å holde halsen glatt og stram bruker Kardashian gravideprodukter fra Mama Mio, som storesøsteren og trebarnsmoren Kourtney introduserte henne for.

- Jeg bruker puppekrem for gravide på halsen hver dag. Kremen inneholder avokadoolje og sheasmør så når puppene vokser under graviditeten får man ikke strekkmerker, sier Kardashian til nettmagasinet og fortsetter:

- Jeg liker kremen fordi den strammer opp halsen, og jeg har brukt den hver dag i ett år. Folk spør om hvordan jeg har den og hinter til at jeg prøver å få barn, men nei, jeg bruker den fordi jeg digger den.

Publisert:

Les også

 1. SKJØNNHET

  Fem sminketabber du sannsynligvis gjør

 2. KJENDIS

  Skapte reaksjoner: Derfor farget Kim Kardashian håret platinablondt

 3. NYHETER

  Kim Kardashian: - Jeg smiler ikke så ofte fordi jeg får rynker

Finn mer innhold om:

 1. Skjønnhetspleie
 2. Khloe Kardashian
 3. Kardashian-søstrene
 4. Kim Kardashian

Relaterte artikler

NYHETER

Kylie Jenner knapt til å kjenne igjen på Golden Globe

KJENDIS

Khloé Kardashian: – Stylister ville ikke jobbe med meg fordi jeg var for stor

NYHETER

Kommentar: Kardashian-søstrene er skremmende

NYHETER

Gravide Kim stjal showet med dristig utringning

TILBEHØR

Choker er julebordsesongenes hotteste tilbehør

KJENDIS

Paris Fashion Week: Kim Kardashian overskygget Balmain-showet

NYHETER

Kourtney Kardashian på date i bisarr minikjole