Skjønnhet

Slik bruker du den hvite sommerblusen

SOMMERLIG: Shorts fra MissSelfridge.com, 295 kr. Skjørt fra RiverIsland.com, 230 kr. Ringer fra Zara, 99 kr. Solbriller fra H&M, 70 kr. Bluse fra Lindex, 399 kr. Veske fra Primary hos ShopBop.com, 2369 kr. Foto: NTB Scanpix/Produsentene

Se hvordan stilikonene styler den søte bohemblusen og la deg inspirere!

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Et sommerplagg som aldri går av moten er den hvite blusen. Ikke bare er den tidløs, men den er også svært anvendelig. Nettopp derfor har plagget blitt en favoritt i sommergarderobene til stilsikre stjerner, som styler blusen på ulikt vis.

minMote har samlet fire sommerlige kjendisantrekk som du enkelt kan kopiere.

Alessandra Ambrosio (32) bruker sin langermede variant med en kort denimshorts og hvite boots - et perfekt antrekk til en dag i parken! Rosie Huntington-Whiteley (26) har derimot gått for en mer elegant stil, og kombinerer sin bluse med et feminint skjørt. Begge modellene har valgt å toppe antrekkene med løst, bølgete hår, som er perfekt om du vil understreke den boheminspirerte stilen.

SKJØRT OG BUKSE: Topp fra Romwe.com, 255 kr. Bukse fra Cubus, 299 kr. Halskjede fra Cubus, 99 kr. Skjørt fra NewLook.com, 185 kr. Foto: Getty Images/All Over Press/Produsentene

Den hvite blusen kan også brukes til et fotsidt skjørt, noe den australske skuespilleren Samara Weaving (21) viste på den røde løperen tidligere i år. Gjør som Weaving og velg et flagrende, mønstrete skjørt for å få det ultimate bohemantrekket.

Selv om den hvite blusen er et hett valg i sommersesongen, kan den også brukes når varmen forsvinner. Modellen Camila Alves (30) viser at blusen er like fin til mørke jeans!

Den perfekte hvite blusen kan du finne i både kjedebutikker og luksusforretninger. Har du tålmodighet nok kan du også lete etter en unik variant i vintage-butikker.

LES OGSÅ:20 luftige sommerbluser - finn din favoritt

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Jakker
  2. Klær
  3. Stil

Relaterte artikler

MOTE

20 luftige sommerbluser - finn din favoritt

MOTE

Slik styler du den elegante blusen til jobb, fritid og fest

MOTE

Sommerplaggene du også kan bruke til høsten

NYHETER

Gjør som norske it-jenter - kle deg metallisk

SKJØNNHET

Trendy og tidløs - slik styler du den hvite skjorten

NYHETER

5 lune kardigans du kan bruke hele sesongen

NYHETER

Slik får du Mette-Marits eksklusive stil på budsjett