Slik gir du sommergarderoben et lengre liv

Når kulda kommer snikende, er det mange som synes det er trist å legge fra seg sommerfavorittene. Her er tre tips til å forlenge levetiden til dine yndlingsplagg.

Gradestokken synker og sommergarderoben må etterhvert vike for varmere og lunere plagg. Med små grep kan du likevel gi flere av dine sommerfavoritter et langt liv utover høsten.

Denimshortsen

LES OGSÅ: Høstens store trendguide – slik blir du moteriktig

Shortsen var sommerens store it-plagg. Den kom i alle farger og fasonger, men en ting hadde de felles - de var korte. Selv om høsten nå er her er det ingen grunn til å legge den vekk. Alt som trengs utover høsten er en tykk strømpebukse, noen kule ankelstøvletter og en varm jakke. Da er shortsen sikret et lengre liv.

Tips: Legg unna den mest rocka shortsen og den med store hull i rompa. Bevar den som er mørkest i fargen.

Maxi-skjørtet

LES OGSÅ: Slik vil kjendisstylisten du skal kle deg neste sommer

I hele sommer kunne vi se det lange, flommende maxi-skjørtet i kombinasjon med singlet eller t-skjorte. Nå er sommeren over og skjørtet trenger nytt tilbehør. En denimskjorte gir skjørtet et rocka preg. Det samme gjør collegejakken. Sandalene bytter du selvsagt ut med røffe boots.

Tips: Legg til side det pastellfargede skjørtet. Bevar det sorte eller grå, og ta i bruk strømpebukse.

Blondekjolen

LES OGSÅ: Nå kan Michelle Obamas kjole bli din for om lag 3.000 kroner

Den romantiske blondekjolen var en av sommerens store trender, men nå føles kritthvitt feil. Med enkle grep kan kjolen forandres fra søt til chic. Ton det hvite ned med en oversized collegegenser eller en strikkejakke. Strømper i sesongens heteste farge - burgunder eller sort og en kåpe i ull gjør kjolen klar for høst.

Tips: Dropp den mest kroppsnære blondekjolen. Bevar den med volum i skjørtet, da få du plass til en strømpebukse under.

LES OGSÅ: H&M ber om økt lønn til arbeiderne i Bangladesh

LES OGSÅ:Derfor er dette høstens kuleste genser

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?