Dette er Kate Moss' hemmelige skjønnhetstriks

SUPERMODELL: Kate Moss regnes som en av verdens vakreste kvinner, og har tjent millioner på utseendet sitt. Foto: Getty Images
SUPERMODELL: Kate Moss regnes som en av verdens vakreste kvinner, og har tjent millioner på utseendet sitt. Foto: Getty Images

Har du noen gang lurt på hvorfor supermodellen Kate Moss (40) stort sett alltid ser fresh ut, selv når hun fester til langt på natt? Her er hennes beste triks.

Supermodell og ettbarnsmor Kate Moss er kjent for sin ungdommelige glød og lekre antrekk. «Moss the boss» er en av verdens mest anerkjente modeller og karrieren ser ut til og ingen ende ta. Til tross for sitt omdiskuterte partyliv og til tider harde livsstil, har supermodellen lenge blitt omtalt som et stilikon.

Nå avslører hun hemmeligheten bak sin uforklarlige glød, skriver Daily Mail.

- Jeg elsker å mikse solpudder og shimmer for å fremheve kinnbena mine, forteller Moss til avisen.

Få supermodellens tre skjønnhetstips her:

1. Knallfargede lepper

- Rød leppestift er min sikreste «party look», sier Moss til den britiske avisen. Hun forteller at hun foretrekker å holde ansiktet og øyensminken naturlig og bruker heller en knallfarget, rød leppestift.

Saken fortsetter under bildet!

Kate Moss produkter

Kontureringssett fra Isadora på Vita.no, foto: Produsenten

Kate Moss produkter

Selvbruning fra Loreal på Nelly.com, kr: 179. Foto: Produsenten

Kate Moss produkter

Kajal fra Laura Mercier på Parfymeri.no, kr: 240. Foto: Produsenten

Kate Moss produkter

Leppestift fra MAC på Kick.no, kr: 174. Foto: Produsenten

2. Jukser seg brun

- Du kan komme deg unna sene kvelder ved hjelp av selvbruning – i tillegg til at den kan dekke over en rekke synder, sier supermodellen.

Hun smører inn både kropp og ansikt med selvbruningskrem kvelden før hun skal på fest. Moss forteller til Daily Mail at selvbruning er hennes triks for å se bra ut etter en lang natt på byen.

3. Sort kajal

- Jeg har alltid brukt sort kajal rund øynene, istedenfor våt eyeliner. Du kan smøre den ut slik at det ser ut som øyenskygge», tipser Moss.

Hvordan var din opplevelse i dag?