Stjel den sexy 60-tallsstilen fra «Pan Am»

Flyvertinnene i TV-serien «Pan Am» oser av sexy 60-tallsglamour. minMote viser deg hvordan du kan stjele stilen til de hotteste flyvertinnene akkurat nå.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Lei av «Mad Men» og «Gossip Girl»? Jentene i «Pan Am» får oss til å ville fly tilbake til 60-tallet med sine elegante antrekk.

Flyvertinnene holder stilen med blyantskjørt, blomsterprint og glamorøse solbriller - feminint, passe frekt, men aldri vulært.

Så bli med minMote tilbake til det tidlige 60-tallet hvor kvinnelige former er skjønnhetsidealet og hverdagen er like glamorøs som natten.

LES OGSÅ:Stjel stilen til Olivia Palermo på budsjett

Når de ikke går i den snertne «Pan Am»-uniformen går flyvertinnene som regel i kjoler, men det var rom for bukser også på 60-tallet.

Buksene kan gjerne være høye i livet og stramme langs beina - aller hottest var knebuksene og piratbuksene.

Solbriller i med katteøyne-fasong er et mus, mens håret gjerne kan tupperes litt ekstra. Av tilbehør er det lekkert med et bredt hårbånd med knute eller sløyfe.

Serien er imidlertid en eneste lang kjole-bonanza. Ingen anledning er for avslappet for en kjole, og på 50- og tildig 60-tallet skulle det gjerne være ultrafeminine kjoler med vide skjørt og innsvinget liv.

Seriens femme fatale er Ginny , som spilles av Erin Cummings. Hennes garderobe er stappfull av sexy kjoler med push-up-utringning.

LES OGSÅ:Stjel stilen til Alexa Chung

Seriens uskyldige blondine Laura, i Margot Robbies skikkelse, foretrekker imidlertid pastellfargede kreasjoner - helt i tråd med denne vårens hotteste farger.

Nettbutikken modcloth.com spesialiserer seg på retro-klær og har et stort utvalg kjoler inspirert av både 50- og 60-tallet.

I en av episodene ligger dessuten jentene på bassengkanten i bikini og badedrakt. Retroinspirert badetøy er superhot denne sommeren og er allerede sett på kjendiser som Rihanna, Kim Kardashian og Myleene Klass.

Bikinier som er høye i livet er dessuten superflatterende, så dette er badetøy selv for den kresne.

LES OGSÅ:Kast deg over vårens mest feminine trend

Følg journalisten på Twitter her!

Publisert:

Finn mer innhold om: