Kjendisene elsker slangeskinn

Mønster fra dyreriket går aldri helt ut av motbildet. Denne sesongen kan du gjøre som kjendisene - satse på klær og tilbehør i slangeskinn.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Trender kommer og går, men mønster fra dyreriket har kjendisene aldri gitt ordentlig slipp på. I fjor kunne vi se leopardmønsteret gå igjen i alt fra kjoler og jakker til tilbehør som vesker, sko og belter. I år er det slangeskinn som gjelder.

La deg inspirere av kjendisene som for lengst har omfavnet trenden vi så designerne presentere på catwalken i fjor høst. Her er 14 kupp du finner i butikkene nå, samt tre enkle stylingtips.

Miks farger og mønster:

Er du vågal kan du denne sesongen satse på et par slangeskinnsbukser i kombinasjon med tilbehør i en av årets klare farger og en stripete genser. I år kan du nemlig leke deg med fargerikt tilbehør samtidig som du mikser ulike mønster, slik Brooklyn Decker gjorde da hun dukket opp Vanity Fairs røde løper tidligere i år. Mikser du mønster, bør du velge en farge som går igjen i antrekket- for eksempel et par sko og et lite smykke.

Klassisk og moderne:

Spanske prinsessen Letizia har en uredd stil. Det beviste hun i desember, da hun kombinerte et slangeskinnsskjørt med klassiske, beige pumps og kardigan med paljetter.

Ønsker du et mer hverdagslig antrekk, kan du kombinere skjørtet med ballerinas og en enkel topp. Holder du antrekket nedtonet kan du spe på med litt glitter i form av smykker.

Enkelt tilbehør:

Hvis du føler trenden er voldsom, kan du forsøke deg med enkelt tilbehør i slangeskinn. Se etter vesker, sko, smykker og belter.

Du kan også gjøre som kronprinsesse Mette-Marit og sprite opp en enkel kjole med en clutch i slangeskinn eller som Jessica Alba - monokrom dress og slangeskinnspumps.

Publisert: