Moteekspert: - Denne kjolen er heitere enn noensinne

ELSKER LÅRKORT DESIGN: Jennifer Aniston dukker nesten alltid opp på den røde løperen iført svarte, lårkorte kreasjoner. Foto: All Over Press /Getty Images

Skuespillerinnen Jennifer Aniston (44) har lagt sin elsk på «den lille sorte» - en klassiker alle bør ha i garderoben. Slik bruker du den til hverdags.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Jennifer Aniston begår sjelden de største motetabbene på den røde løperen, men hun er heller aldri den som dukker opp i overraskende design. Aniston sverger nemlig nesten alltid til en svart, lårkort kjole. En slik kjole blir ofte omtalt som «den lille sorte». Det som kjennetegner kjolen er selvsagt at den er svart, men også at den er forseggjort og elegant. Kjolen er ofte en klassiker som aldri går av moten, og er derfor det sikreste korte motebevisste kvinner kan ha i garderoben.

Caroline Skjelbred, stylist i ELLE, mener alle burde ha en svart, kort kjole i garderoben. Hun oppfordrer deg til å lete etter en som sitter som et skudd og har et klassisk snitt.

- Skal man gå til innkjøp av «den lille sorte» kan man godt investere i en litt dyrere kjole. Pass på at stoffet er fint og ikke for tynt og billig. Nå starter straks salget, så det er bare å se seg rundt i mer eksklusive butikker, tipser hun og legger til:

- En veldig stor trend denne sommeren er svart, derfor er «den lille sorte» heitere enn noensinne!

EN SIKKER VINNER: Bildet til venstre viser Jennifer Aniston i kjole fra Dior. Stjernen velger som regel «den lille sorte» på røde løpere. Foto: All Over Press / Getty Images

Aniston velger som regel eksklusiv design når hun viser seg på rød løper. Stella McCartney, Nina Richi og Balmain er bare et lite utvalg av designere hun varierer mellom. Sist vi så Aniston på rød løper i «den lille sorte» var i forbindelse med Guys Choise Awards forrige helg. Da delte stjernen ut en pris iført en kreasjon fra det franske motehuset Dior. Den stroppeløse kjolen var lårkort og hadde et lite pudderfarget slør. Hun kombinerte den med iøynefallende øredobber, sorte sandaler og løst hår.

Skjelbred synes Aniston tar seg godt ut på den røde løperen i alle sine svarte kreasjoner.

- Den «den lille sorte» er alltid en sikker vinner - den er veldig chic og sexy. Aniston er også utrolig flink til å style kjolene hun går for på ulike måter, sier stylisten.

Skjelbred mener «den lille sorte» også kan brukes i hverdagen.

- Kjolen kan man style både opp og ned. Man kan bruke den til hverdags med navajo-inspirerte smykker og gladiatorsandaler eller man kan bruke den på storbyferie med fargerike sneakers og en jeansjakke over. Vil du ta magetopp-trenden på alvor uten å vise magen, kan du kombinere den med en kort topp. Til fest kan man kan bruke den med lekre sandaler, masse smykker og en liten clutch - da er man klar for sommerfesten, tipser hun.

Her er stylistens stylingtips:

LA DEG INSPIRERE: Kjole fra Helmut Lang hos Net-a-porter.com, 1.965 kr. Jakke fra Bik Bok, 499 kr. Veske fra Aldo, 399 kr. Øredobber fra Bik Bok, 129 kr. Sandaler Aldo, 1.099 kr. Magetopp fra Bik Bok, 149 kr. Smykke fra Bik Bok 129 kr. Briller fra Dior hos Otticanet.com,2.299 kr. Foto: Produsenten
Publisert: