Fire formfulle motebloggere du vil elske

Sliter du med å kle dine kvinnelige kurver? minMote har funnet fire bloggere som garantert vil inspirere deg.

Bloggerne har blitt de nye trendsetterne, og antrekksbilder lagt ut av kvinnen i gata er nå blant de fremste inspirasjonskildene for moteinteresserte.

Med overvekt av modellslanke bloggere, kan det føles som en utfordring for kvinner med former å finne stilforbilder. Vi i minMote har derfor funnet frem fire fantastiske bloggere, som alle beviser at moteriktige kvinner ikke bare kommer i små størrelser.

ACuriousFancy.com

“Jeg er feit, fantasifull og leken». Slik beskriver Ragini Nag Rao seg selv på bloggen ACuriousFancy.com, hvor hun legger ut eventyraktige antrekksbilder. Ragini vokste opp i India og er nå bosatt i York i England. Hun forteller at hun alltid har elsket barnelitteratur, noe som viser igjen både i bildene hun tar og de eksentriske antrekkene hun setter sammen. Hennes shoppingfavoritter er billigbutikkene Asos.com, NewLook.com og Primark.co.uk. Hun tråler også loppemarkeder og eBay.com for vintage-funn.

- Det finnes ingen regler innenfor mote. Man skal gå med det som gjør en glad, sier Ragini til minMote.no.

Hun forteller at hun ikke liker begrepet «flatterende» fordi det skaper for mange begrensninger.

- Alle, inkludert tykkere kvinner, bør ha muligheten til å ha det gøy med klær og gå med det de vil, sier hun.

GabiFresh.com

Også Gabi Grebb, kvinnen bak blogge GabiFresh.com, er enig i at moteinteresserte må slutte bekymre seg for alle reglene som finnes.

- Jenter må slutte å prøve å kle seg for å se tynnere ut. Først når man våger å leke seg, klarer man å finne sin personlige stil, sier hun til minMote.

Gabi har blogget siden 2008 og er bosatt i Chicago i USA. På bloggen legger hun ofte ut inspirerende og trendy antrekksbilder. Overfor minMote.no røper hun at klærne hun bruker blant annet er kjøpt hos Asos.com, Forever21.com, H&M og Eloquii. Gabi har en feminin og moderne stil, og er flink til å variere mellom forskjellig tilbehør og hårfrisyrer.

GirlWithCurves.com

Tanesha Awasthi startet bloggen GirlWithCurves.com i 2011. Det som først begynte som en måte å dele moteinspirasjon på, ble raskt en drøm om å endre oppfatningen av jenter med former. Med bloggen ønsker Tanesha å bevise at moteklær ikke er forbeholdt slanke jenter, og at kvinner med kurver kan være minst like trendy. Selv har hun en sofistikert og elegant stil. Hun mikser gjerne dyrere designerkjøp med kupp fra rimeligere butikker som Zara, Thopshop, BCBG, Forever21.com og Asos.com.

- Ikke følg trender slavisk. Kle deg i det du føler deg vel i og husk at regler er til for å brytes, sier hun til minMote.no.

NadiaAboulhosn.com

Nadia, som driver bloggen NadiaAboulhosn.com, har en gatesmart stil, og kler seg i alt fra korte magetopper og underdeler med høyt liv til stramme kjoler og store gulløreringer. Nadia er definitivt ikke redd for å skille seg ut, og henter inspirasjon fra forskjellige subkulturer. Siden 2010 har hun delt antrekksbilder med sine lesere, og i 2011 vant hun merket American Apparel XLs modellkonkurranse. Hun handler mye brukte klær fordi det gir henne mye for pengene. Nadias beste tips til minMotes lesere er at de må våge å stole på seg selv.

- Det beste du kan ikle deg er trygghet. Hvis det er noe du drømmer om å gå med, så ikke la samfunnet stoppe deg eller fortelle deg at du ikke har kroppen til det, sier hun.

LES OGSÅ:16 lekre julebordskjoler til formfulle kvinner

LES OGSÅ:De beste nettbutikkene for kvinner med former

LES OGSÅ:Denne modellen regnes som «plus size»

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?