Sminketips til halloween: Slik får du kveldens fineste sminke

DRAMATISKE ØYNE: Modellene til det italienske motehuset Roberto Cavalli fikk sotede øyne under høst-og vintervisningen – den perfekte halloween-looken. Foto: Getty
DRAMATISKE ØYNE: Modellene til det italienske motehuset Roberto Cavalli fikk sotede øyne under høst-og vintervisningen – den perfekte halloween-looken. Foto: Getty

På halloween vil vi se skumle ut på en lekker og dramatisk måte. MinMote viser deg hvordan du, ved hjelp av høstens skjønnhetstrender, legger den perfekte halloween-sminken.

Dropp maskene og lekeblodet - la deg inspirere av sesongens lekre sminketrender i stedet. Blek hud, «edderkoppvipper», sotede øyne og fargede lepper var å se på catwalken tidligere i år. Velg ut din favorittlook og kombiner denne med det utvalgte kostyme.

Fortsatt usikker på hva du skal kle deg ut som?Her er tre gode alternativer.

Halloween 2

OXBLOOD: Halloween er kvelden til å utforske sminketrendene. Tør du å prøve en av sesongens lekreste leppestiftfarger? Foto: Getty

Halloween 2

Leppestift fra Isadora på Nelly.com, kr: 140. Foto: Produsenten

Halloween 2

Leppestift fra Make Up Store på Nelly.com, kr: 170. Foto: Produsenten

Halloween 2

Leppestift fra Lancôme på Kicks.no, kr: 285. Foto: Produsenten

Halloween 2

Leppestift fra Michael Kors på Kicks.no, kr: 240. Foto: Produsenten

Fargesterke lepper

Går du får et enkelt antrekk kan det være en god idé å overføre sesongens røde lepper til halloween-looken. Fargede lepper løfter ikke bare et antrekk ut av mørket, det er også utrolig lekkert samtidig som det er noe litt «shady» ved det.

Lyst på store, fyldige lepper? Her er trikset du må kunne.

Gå for knallrøde lepper for å oppnå et iøyefallende uttrykk. For å tone ned looken, kan du gå for mørke burgundernyanser.

Er du en av de som ikke er redd for å tøye grensene på halloween, burde du definitivt gå for glitrende lepper som sett hos motehuset Rodarte.

Halloween 1

ROBERTO CAVALLI: Modellene til det italienske motehuset ble sendt på catwalken med smoky eyes, en av sesongens hotteste sminketrender. Foto: Getty

Halloween 1

Øyenskygge fra Smashbox på Kicks.no, kr: 220. Foto: Produsenten

Halloween 1

Gel eyeliner fra Maybelline på Kicks.no, kr: 129. Foto: Produsenten

Halloween 1

Mascara fra Clinuque på Kicks.no, kr: 169. Foto: Produsenten

Halloween 1

Løsvipper fra H&M, kr 49,50. Foto: Produsenten

Dramatiske øyne

En av de største sminketrendene denne sesongen er dramatiske øyne, enten det er i form av tilfeldig sotede øyne, klumpete «edderkoppvipper» eller en tykk eyeliner langs vippekanten.

Slik legger du perfekt eyeliner!

Gjør som Roberto Cavalli og gå for lekre sotede øyne for et hardt uttrykk. Ønsker du en mer nøytral, men likevel markert look, kan du gå for klumpete vipper som hos Prada eller legge en enkel sort eyelinerstrek over øyet.

Vet du allerede nå at du kommer til å få dårlig tid på kvelden; gå til innkjøp av i et par løsvipper. De er alltid en sikker vinner på halloween!

Halloween 3

PORSELENSHUD: Make-up artisten Pat McGrath sminket modellene uhyggelig hvite for Alexander Mcqueens høst- og vintervisning – den perfekte Halloween-looken! Foto: Getty

Halloween 3

Highlighter fra MAC på Kicks.no, kr: 210. Foto: Produsenten

Halloween 3

Foundation fra Make Up Store på Kicks.no, kr: 265. Foto: Produsenten

Porselenshud

Hva passer bedre til halloween enn porselenshud à la en gammel, skummel dukke? Til vanlig er det mange som bruke solpudder og rouge for å få farge i ansiktet, men på halloween er det stikk motsatt.

Legger du rougen riktig?Her er tipset du må kunne!

Gjør som make-up artisten Pat McGrath for Alexander Mcqueen og gå for en lysere foundation og bruk shimmer for å fremheve kinnbein, nese, lepper og øyne.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?