Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Stjel Matilda Djerf-looken

INSPIRERENDE: Den svenske influenceren Matilda Djerf blir bare mer og mer populær på sosiale medier. Nå viser vi deg hvordan du kan kopiere hennes kule sminkelook.
INSPIRERENDE: Den svenske influenceren Matilda Djerf blir bare mer og mer populær på sosiale medier. Nå viser vi deg hvordan du kan kopiere hennes kule sminkelook.

Denne sminken passer utmerket til vår- og sommersesongen!

Matilda Djerf med den bølgete, fluffy og perfekte luggen, den store manken, den delikate og uanstrengte stilen, og den glødende, delikate sminken.

Hun har blitt en stor favoritt blant mange, og slutter aldri å inspirere og imponere. Derfor skal jeg lære deg hvordan du enkelt kan oppnå «Djerf-looken» når det kommer til sminke.

Matilda har uansett årstid en glødende, solkysset og – tilsynelatende – naturlig hud. Sminken er oftest «naturlig» også på øynene. Men innimellom smeller hun til med litt ekstra spice og farger på øynene, som nå nylig da hun hadde lagt farge i øyekroken.

Nøkkeltips

Nå skal jeg vise deg hvordan du oppnår den glødende Matilda Djerf-huden med et hint av vårens og sommerens trend – nemlig et hint av azurblå farge på øynene. Det som er viktig å huske på for å oppnå denne sminken, er å alltid fokusere på en naturlig, glødende hud. Ikke påfør for mye produkt, vær heller sparsommelig.

FUKTIGHET
Matilda gløder alltid. For å oppnå den beste gløden, sørg for å tilføre godt med fuktighet til huden og påfør gjerne en kremete highlighter før du går inn med en CC-krem, BB-krem eller foundation for å oppnå gløden.

KREMETE BRONZER
For en naturlig, solkysset look, kan du påføre en kremete bronzer over en «naturlig» base. Unngå en matt foundation, såfremt du ikke er veldig oljete i huden. Matilda har alltid duggfrisk hud.

NATURLIG BLUSH
Påfør en frisk blush som gir deg naturlige roser i kinnene.

MATT ØYENSKYGGE
For å holde looken så «naturlig» som mulig, påfør en matt øyenskygge i en brun naturtone. Du kan også bruke bronzeren din for mest mulig naturlig touch.

SPICE IT UP
Matilda krydrer den naturlige sminken med litt «ekstra» innimellom – gjerne med litt farge på øynene. Her er det viktige å ha den naturlige hudsminken i bunn, hvis ikke havner du brått i en annen kategori enn «Djerf-looken».

NATURLIGE LEPPER OG BRYN
Leppene skal ha en naturlig farge, men gjerne være litt glossy – i hvert fall til kvelden. Matilda bruker også lipliner ved mange tilfeller for å gi leppene mer plump og fylde.

Sist, men absolutt ikke minst, er å skape naturlige buskete bryn. Matilda kjører sjeldent contouring eller harde linjer, så fokuser på myke overganger. Alt er veldig delikat og mykt. Litt som en drøm!

Se video av hvordan Therese gjør det her:

På utkikk etter produkter som gir den glødende, sommerklare looken? Her er noen av MinMotes favoritter:

Glødende base

Glødende base

Makeup-primer med perlemorpigment, som korrigerer og jevner ut hudtonen samt får huden til å stråle fra innsiden for en naturlig, frisk glød.

Lett pudderbronzer

Lett pudderbronzer

Denne fra Hourglass skal være en Matilda Djerf-favoritt. Gir dybde og dimensjon til en naturlig, solfylt glød.

Klar øyenbrynsgel

Klar øyenbrynsgel

En gel med essensielle oljer som skal pleie brynshårene. Den er uten farge og kan kombineres sammen med alle brynsprodukter eller brukes alene. Produktet er vannfast.

Krem-blush

Krem-blush

En glatt og fin blush som både kan påføres med fingrene eller en børste.

Turkis øyenskygge

Turkis øyenskygge

En høypigmentert øyenskygge fra NARS.

Fuktighetsgivende leppebalm

Fuktighetsgivende leppebalm

Denne balmen fra NARS har et hint av farge og får leppene til å se glossy og freshe ut.

Skygge og highlight

Skygge og highlight

To farger i en forpakning. Bruk den ene til å highlighte, den andre til å skyggelegge og tilføre farge til ansiktet. Til stiv i prisen, men produktet holder lenge!

Fuktighetsgivende med farge

Fuktighetsgivende med farge

Unisex-produkt fra Charlotte Tilbury. Skal tilføre fuktighet og glød til huden, samt jevne ut hudtonen og gi en sommerklar look.

Krem-blush

Krem-blush

En glatt og fin blush som både kan påføres med fingrene eller en børste.

Holder brynene på plass

Holder brynene på plass

Klar brynsgele fra den norske salongen Brow Rehab.

Semitransparent leppestift

Semitransparent leppestift

Kombinerer subtile nyanser med naturlig glans. Den myke, kremete konsistensen inneholder sheasmør, hyaluronsyre og E-vitamin.

Lysegrønn øyenskygge

Lysegrønn øyenskygge

Gir øynene det lille ekstra.

Kremete contour-stick

Kremete contour-stick

Skulpturer og definer ansiktet. Kan bygges opp og legges i lag for å gi dybde og definisjon etter ønske.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?