Therese tester Tiktok-trender: – Føles som å holde på i blinde

Synes du det kan være vanskelig å legge perfekt øyenskygge? Therese tester om et uvanlig redskap kan være redningen.

Noen ganger kommer man over gode tips og triks på TikTok, mens andre ganger sitter man igjen og tenker «dette kan da umulig funke?».

Vår skjønnhetsekspert Therese Aanonli har tidligere prøvd å dyppe ansiktet i iskaldt vann for perfekt basesminke, glidemiddel som primer, og nå: Om en spiseskje kan fungere som en «mal» i påføringen av den litt vanskelige øyenskygge-teknikken «cut crease».

SPESIELT REDSKAP: Kan en spiseskje være redningen til den perfekte øyenskygge?

Cut crease er en påføringsteknikk av øyenskygge, hvor man legger en mørkere skygge i globallinjen, og lysner selve lokket. Ofte blir skyggen brukt til å skape en liner ut fra øyets ytterkant for ekstra dramatisk effekt.

Teknikken kan være vanskelig å få til for en nybegynner, men ifølge TikTok skal en spiseskje være løsningen. Funker det? Se Thereses dom i videoen øverst i saken.

VANSKELIG TEKNIKK: «Cut crease» er en teknikk som ser kul ut, men som kan være vanskelig å få til for en nybegynner.

Slik gjør du det:

1. Finn frem en spiseskje fra kjøkkenskuffen, og øyenskyggen du ønsker å bruke.

2. Legg skjeen over øyenlokket.

3. Følg skjeens konturer i påføringen av øyenskygge.

4. Legg skaftet på skjeen ut fra øyekroken i en svak oppovervendt vinkel for å lage en liner.

5. Rydd opp i eventuell søl med en flat kost og litt concealer, og bruk ønsket skygge med shimmer på selve lokket for ekstra kul effekt.

Therese Aanonli er tilknyttet Max Social, som er et heleid profilbyrå i VGTV AS. VGs redaksjonelle vurderinger gjøres uavhengig av dette. Redaksjonen står fritt. Oversikt over bindinger for profiler som gjør oppdrag for VG ligger her.

Publisert:

Finn mer innhold om: