Slik ser du om Chanel-vesken er ekte

Det er ikke alltid lett å skille ekte vare fra de masseproduserte piratkopiene. I første episode av Siljes New York lærer du triksene som forteller om vesken er ekte eller ikke.

Cathrine Elnan
Publisert:

– Det er veldig vanskelig å se forskjell på ekte og falsk vare. Det er lett å bli lurt, sier Tamara Fluhr-Gates, butikksjef på Michael’s Consigment Shop for Women.

I butikken på Upper East Side har Fluhr -Gates blitt ekspert på å kjenne igjen de falske veskene. Hun gir flere tips på hvordan du kan se om veskene er ekte, slik at du kan styre unna de piratkopierte Chanel-, Hermes- og Louis Vuitton-veskene. Rett hologram, skinn og søm er noen av kjennetegnene man bør være på utkikk etter.

Zac Posen viste leken og feminin design. Se hele visningen her!

Backstage på New York Fashion Week

Dette er den første av totalt åtte episoder hvor du får bli med til Siljes New York. Neste onsdag blir Silje Pedersen og videojournalist Merete Gamst med backstage på en av de mange motevisningene under New York Fashion Week, for å ta en prat med en av Storbritannias beste frisører. Hun forteller hvilke hårtrender vi har i vente, og hvordan du bør style håret denne høsten.

Siri Tollerød er en av Norges største supermodeller.Se hennes råd til kommende modeller!

Tips fra de største motebloggerne

I serien tar vi også en nærmere titt på høstens jeans- og vesketrender, og blir med på jakt etter vintageskatter i New Yorks mange second hand-butikker. Kjente motebloggere, som Bryanboy og Fashiontoast, gir deg de heteste høsttrendtipsene, og hvilke fem plagg du bør investere i denne sesongen. Andre kjente personer som dukker opp er Lou Doillon, Anna Dello Russo, Siri Tollerød og Carmen Electra. I siste episode får du også se hva som kan gå galt under en innspilling i New York – alt fra kameraproblemer, stirrende forbipasserende, hårstyling og en mediesky Alexa Chung.

Relevante saker videre:

Slik forbereder de seg til motevisningene. Se de norske modellene her!

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Naomi Campbell slo seg løs. Se dansen hennes her!

Lurer du på hvilke farger du skal satse på i høst?Her er sesongens viktigste farger!

Publisert: