Flett håret som stjernene

Små fletter i håret er en enkel og trendy måte å fikse håret på. Kjendiser som har flettedilla er blant annet Mary-Kate Olsen, Drew Barrymore, MTV-stjernene Lauren Conrad og Whitney Port, Nicole Richie og Jennifer Aniston. Her er seks kule flettefrisyrer du enkelt kan få til selv.

Mari Glans
Publisert:

Fletter i alle varianter er en perfekt vår- og sommerfrisyre, enten du vil flette hele håret eller bare deler av det. Om du holder på å gro ut pannluggen, er fletter en perfekt måte å fortsatt se kul ut i mellomlengde-stadiet.

Jennifer Aniston valgte en flette i fronten som frisyre på Oscar-utdelingen tidligere i år. Mange mente at dette var en upassende frisyre til gallafesten, og at Jennifer burde valgt noe litt mer formelt. Men fletten er uansett kjempefin til henne, og veldig moteriktig ikke minst.

Lauren Conrad fra «The Hills» har gjort flettene til sitt varemerke. Hun blir ofte fotografert med fletter i forskjellige varianter, enten på den ene siden, slik som bildet under, eller med en flette på hver side av skillen, gjerne festet lenger bak på hodet.

MinMote.no - Norges største moteside

Nicole Richie og Mary-Kate Olsen regnes som to av de mest trendy fashionistaene i Hollywood, så det er ikke så rart at også de gjerne fletter håret sitt også. Her har de begge gått for budeie-stilen, som både er kul og søt på samme tid. For å gjøre frisyren ikke skal bli for "Gretchen" burde håret være løst flettet og oppsatt for en tilfeldig hippie-look.

MinMote.no - Norges største moteside

Her viser Emmy Rossum og Brittany Snow at fletter kan brukes både på fest og festival. Emmy har valgt et flettet hårbånd i samme farge som sitt eget hår for å friske opp en klassisk oppsatt frisyre. Brittany Snow har flettet den ene siden av håret for å gjøre den utslåtte frisyren mer spennende på Coachella-festivalen.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: