Skjønnhet

Dette trikset gjør håret «fyldigere» på ett minutt

FYLDIGERE HÅR: Skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg tipser om hvordan du kan få håret til å se fyldigere ut. Alle foto: emilietommerberg.com

Ønsker du deg tettere og fyldigere hår? Da må du se skjønnhetsblogger Emilie Tømmerbergs enkle triks. 

  • Emilie Tømmerberg
Publisert:

Et smart triks for å få håret til å se fyldigere og tettere ut er å bruke litt øyenskygge i skillen. Det høres kanskje litt rart ut men resultatet blir veldig bra, og dessuten tar det i underkant av ett minutt.

HÅR

Instagrams fineste frisyrer akkurat nå

Hårstylisten til Kardashian-søstrene Jen Atkin bruker dette trikset og hun mener det får frisyren til å se bedre ut både på bilder og i virkeligheten. Jeg har et sted i skillen min som er litt ujevnt og det er veldig vanlig.

Tykkere hestehale? Se her.

Noen ganger synes det litt ekstra og da er dette trikset helt perfekt. Alt du trenger er en mørk, helst matt, øyenskygge og en medium til stor øyenskyggekost.

Slik gjør du:

STEG 1: Først er det viktig å finne en øyenskygge som passer til håret ditt. Det blir som regel finest hvis fargen er litt mørkere enn selve hårfargen din og den må være i samme fargetone. Jeg endte opp med en nesten helt svart øyenskygge for alle de brune øyenskyggene mine ble for varme i tonen og da det så heller ut som jeg hadde utslett i hodebunnen. Det er også viktig at øyenskyggen er helt matt.
STEG 2: Jeg finner frem til skillen jeg skal ha og bruker en sminkekost til å påføre øyenskyggen. Jeg børster litt i hodebunnen og så litt ut mot hårene. Jeg passer på å begynne litt forsiktig og så kan jeg heller påføre litt mer etter hvert.
STEG 3: Det ser også litt mer naturlig ut hvis jeg gjør det samme i noen seksjoner langs skillen. Så må man passe litt ekstra på når man kommer til hårfestet. Her er det viktig at det ikke blir for hard overgang. Dette trikset kan også fint brukes for å skjule dype viker eller ujevnt hårfeste for oppsatt hår.
STEG 4: Etter jeg har påført øyenskyggen så bruker jeg fingrene til å rufse litt i hårbunnen så det fordeler seg litt jevnt. Husk at det er sminke som kan farge av på møbler og klær. Håret mitt ser fyldigere ut på en naturlig måte og det gjør seg veldig bra på bilder.
FØR OG ETTER: Med øyenskygge i skillen ser håret tettere og fyldigere ut.
Publisert:

Les også

  1. TILBEHØR

    Choker er julebordsesongenes hotteste tilbehør

  2. KLÆR

    Syv deilige pysjamaser du kan bruke nå

  3. KLÆR

    «Den lille sorte» i tre prisklasser: Budsjett, midt på treet og luksus

Relaterte artikler

HÅR

To enkle hverdagsfrisyrer som går fort å lage

SMINKE

Fresh hverdagssminke med kun fem produkter

SMINKE

Slik sminker du deg som Meghan Markle

SMINKE

Steg for steg: Slik får du solkysset hud

SMINKE

Slik bruker du vårens skjønnhetstrender

SMINKE

Sminke til nyttårsaften: Slik legger du sotede øyne med skimmer

SMINKE

Sminke som passer til bunad og 17. mai