Nicole Richie avslører skjønnhetstriksene sine

«LESS IS MORE»: Nicole Richie hevder hun ikke kan ordne sin egen sminke selv. Foto: Jordan Strauss/AP

Hun barberte halve øyebrynet som tenåring, og mistet håret etter mye bleking og farging på et tidspunkt. Nå har stjernen lært, og avslører sin foretrukne skjønnhetsrutine. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Nicole Richie var kanskje en av de første reality-kjendisene som ble til. Sammen med Paris Hilton lagde de programmet «Simple life» fra 2003 til 2007, men duoen ble uvenner underveis.

Paris Hilton har tidligere uttalt at hun definerte en ny bransje, da hun på 2000-tallet startet å ta betalt for å feste på nattklubber.

De siste årene har de begge trukket seg tilbake fra rampelyset for å fokusere på andre ting.

SMINKE

Slik bruker du vårens skjønnhetstrender

I disse dager er Nicole Richie aktuell med sin egen sminkekolleksjon for Urban Decay, og har snakket med amerikanske Elle om sine skjønnhetstriks.

– Jeg er ikke en person som lesser på sminke. Vi er i ørkenen, og jeg er fra California. Jeg vil se bra ut, men jeg vil ikke dynke meg i 700 kilo med sminke, forteller hun til motemagasinet som møter Richie på Coachella-festivalen.

– Jeg kan ikke legge sminken min selv, så jeg har tre triks som jeg bruker, og det er det. Om det ikke funker slenger jeg på en fin, rød-orange leppestift og den vil få frem fargen i ansiktet ditt, legger hun til.

NYHETER

Høydepunktene fra den andre festivalhelgen

untitled link

«Less is more»

Gjennom de siste to tiårene har man som regel sett Richie klar for kameraene enten på TV eller på røde løpere. Hun forteller at hun tidligere følte hun trengte mer sminke.

– Jeg trengte extensions, foundation, stelte bryn, så mange ting, men så kom jeg til et punkt hvor jeg fikk mer selvtillit og ville vise hvem jeg var, sier hun.

Anniken Jørgensen fikk nok av spray-tan og extentions:

Å være noen andre er gøy for en periode, men slitsomt i det lange løp, forklarer hun.

– Det betyr ikke at jeg hater sminke, du kan både være deg selv, men også elske sminke, slår hun fast.

untitled link
HÅR

Velstelt hår med volum

Pleide å skamme seg over krøllene

Richie har alltid hatt krøllete hår, men da hun var yngre skulle hun ønske det var annerledes.

untitled link

– Venninnene mine kunne møte opp steder med vått hår, og jeg skulle ønske jeg kunne være som dem. Jeg skammet meg nesten over krøllene, men nå elsker jeg dem. Det er den jeg er, og jeg digger å vise dem frem nå, sier hun.

HÅR

Slik lykkes du med rosa hår

– Måtte klippe alt håret

Richie har heller ikke vært fremmed for å leke med hårfarger, og startet med lavendelfarge i 2014.

– Det er definitivt min favoritt gjennom tidene, slår hun fast.

– Det var den største forandringen for meg, men da jeg først startet med hårfargene så forandret jeg farge som om det var ingenting. Da begynte håret å falle av, så jeg måtte tilslutt klippe det helt av, forteller hun.

untitled link

Derfor har ikke Richie gjort noe med håret sitt det siste et og et halvt året.

– Håret ble svidd av på grunn av bleking og farging. Jeg pleide å bruke hårføner og rettetang, men da tenkte jeg at nå skal jeg la det være i fred. Jeg bruker kun en leave-in balsam og produkt til krøllene, og det er det.

– Jeg prøver å gjøre minst mulig med det, legger hun til.

HÅR

Jon Lundemoen fikk 2. gradsforbrenning av hjemmebleking

untitled link

Angrer på overnapping

Cara Delevingne tok modellbransjen med storm i 2012, og siden har hennes fyldige bryn blitt et ideal for mange. På 90- og 2000-tallet var det de tynne, overnappede brynene som gjaldt, også for Richie.

– Om jeg kunne sagt noe til meg selv som yngre er det å ikke nappe øyebrynene mine. Mamma ville ikke la meg begynne å nappe dem da jeg var tenåring, så jeg barberte dem midt på. En gang endte jeg med å barbere av meg halve øyebrynet, forteller hun.

SKJØNNHET

Slik får du bustete, fyldige bryn

2005: Nicole Richi på Vanity Fairs Oscar-fest i 2005, legg spesielt merke til de klassiske 90-tallsbrynene. Foto: Jennifer Graylock/AP

Da var hun 13 år, og nærmet seg sin Bar Mitzva, så moren tok flere bilder av henne i den perioden, legger hun til.

– Nå børster jeg bare gjennom øyebrynene og bruker litt brynskygge, og det er det, forklarer hun.

HUDPLEIE

Skjønnhetsproduktene som jobber over natten

Forlater ikke huset uten krem

Richie har et fuktighetsrituale hun gjør hver gang hun dusjer.

– Jeg bruker hansker i dusjen, og starter med såpe, så tar jeg på druestenolje på hanskene og tar på hele kroppen. Når jeg går ut av dusjen bruker jeg fuktighetskrem, så bruker jeg olje over det igjen. Det gjør jeg hver dag.

– Jeg er veldig opptatt av fuktighet. Mamma lot meg aldri forlate huset uten krem. Det er sånn jeg ble oppdratt og det er sånn jeg oppdrar mine barn: Du forlater aldri huset uten krem på huden, avslutter hun.

Publisert: