Tre ulike måter å bruke hårbånd

ENKELT: Det er lett å oppdatere hverdagsfrisyren om du har et silkeskjerf. Alle Foto: emilietommerberg.com

Du kommer langt med et fresht silkeskjerf. 

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Ved å bruke et silkebånd så kan man veldig enkelt gjøre noe nytt og spennende med håret. Du kan bruke et helt vanlig silkeskjerf eller et avlangt hårbånd, men silkeskjerf er ekstra populært i år.

HÅR

Det hotteste strandhåret på Instagram

Bruker du et firkantet skjerf så kan du brette det i en trekant og rulle det sammen så det blir avlangt. Det er kjempefint å gå for et med litt mønster og freshe farger. Her viser jeg deg tre ulike måter å bruke det på:

1. Jeg starter med å feste håret bak i en hestehale for at det skal bli lettere å knyte skjerfet. Jeg legger skjerfet under hestehalen og knyter det rundt hodet. Jeg lager en løs sløyfe litt på siden av hodet. Når skjerfet er på plass løsner jeg hestehalen og lar håret falle naturlig. Det er en enkel og fin frisyre som holder håret borte fra ansiktet. Jeg synes det er fint når sløyfen ikke er for perfekt og henger litt usymmetrisk.
2. Har jeg en dårlig hårdag så er det enkleste å ta håret stramt bak i en topp. Det gir også et lite løft til ansiktet. Hvis man vil gjøre litt mer ut av det så kan man knyte silkeskjerfet rundt hårtoppen. En kjempefin detalj som gjør det litt mer lekent. Jeg tar håret opp i en vanlig topp og surrer silkeskjerfet til jeg kan knyte sammen endene.
3. Denne måten å knyte båndet på gir litt assosiasjoner til gamle Hollywood og glamour. Jeg har håret hengende løst og legger skjerfet rundt hodet. Fremme ved pannen så vrir jeg endene rundt hverandre, og så en gang til så de går tilbake samme sted som de kom fra.
Jeg knyter de i en enkel liten knute bak. Så justerer jeg litt på båndet og gjør det gjerne litt større på sidene. Elegant og tidløst.
Publisert: