Skjønnhet

Video av jente som klipper seg selv tar helt av

KUL TEKNIKK: Makeup artisten Camilla Bravo har 247 000 følgere på Instagram-profilen sin. Nå tar klippevideoen hennes helt av på nettet. Foto: Instagram.com/kamilabravo

Og det er faktisk ganske imponerende.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Vi har vel alle en eller annen gang tatt frem kjøkkensaksen og trodd at det skal gå helt fint å klippe seg selv. Som vi tipper at flere har erfart, hender det at dette blir en relativt kostbar affære, da du må ta turen til frisøren for å rette opp etterpå.

Dette gjelder mange - men tydeligvis ikke alle. Internett har hengt seg helt opp i makeup artisten Camilla Bravos klippeteknikk. �

Instagramvideoen, som har blitt omtalt av blant andre Cosmopolitan, The Sun, Allure og Seventeen Magazine, viser Camilla som tvinner panneluggen sin, veter den med en sprayflaske og klipper den rett av på midten. Etterpå føner hun håret og drar panneluggen til hver side.

Les også: Klovnesminke trender på Instagram

Klikk på bildet for å se videoen.

- Før dere kaller meg gal så vil jeg si at jeg har klippet panneluggen min på denne måten for alltid. Jeg elsker hvordan luggen kommer til sin rett ved å bruke denne teknikken, skriver Bravo og fortsetter:

- Hvis du har krøller som meg, må du huske på å klippe håret litt lengre ned enn du tror fordi håret vil trekke seg opp og bli kortere.

Klippet, som har over 18 000 likes og nærmere 2700 kommentarer i skrivende stund, er riktignok over seks måneder gammelt, men har først nå blitt lagt merke til.

Og selv om det ser skikkelig bra ut, så må vi presisere at du må være SUPERFORSIKTIG om du skal prøve dette hjemme. Husk at hvis håret ditt enten er vått eller krøllete, vil resultatet ofte bli mye kortere enn forventet.

Les også: Så enkelt lager du sesongens fineste flette

Publisert:

Les også

  1. HÅR

    Så enkelt lager du Olivia Palermo-fletten

  2. NYHETER

    Ny studie: Grå hår kan være historie

Relaterte artikler

HÅR

Her er høstens viktigste hårtrender

HÅR

Billie Eilish kvittet seg med hockeysveisen: – Som min mamma

HÅR

«Rachel»-frisyren er tilbake i ny versjon

HÅR

De største hårtrendene i 2020

HÅR

Ariana Grande klippet av seg signatursveisen

GJØR DET SELV

Sy vaffelkjole: Fæbrik x MinMote

HÅR

Miley Cyrus bringer tilbake omstridt hårtrend