Slik lager du en lekker hverdagsflette på 1-2-3

ENKEL OG ELEGANT: Hvis du har halvlangt hår bør du prøve Emilies flettefrisyre. Alle foto: emilietommerberg.com

MinMotes skjønnhetsekspert Emilie Tømmerberg viser deg den fineste hun vet om akkurat nå.

Emilie Tømmerberg
Publisert:

Nå som skole og jobb er i gang blir det fort hektiske dager, og ikke minst travle morgener. Jeg velger ofte da å gå for enkle, fine frisyrer som tar kort tid å lage. Gjerne de hvor håret ikke trenger å være nyvasket eller krøllet.

Jeg skal vise dere en enkel flettefrisyre som er kjempefin både til hverdags og fest, og den er dessuten veldig enkel å lage.

Tidligere har jeg vist hvordan du lager en ENKEL FLETTEKRONE, EN FESTFLETTEsom holder hele natten igjennom og KLASSISKE, FRANSKE FLETTER. Hvis du vil gjøre det enda enklere bør du se trikset mitt for ekstra fyldig hestehale her.

STEG 1: Jeg har glatt hår som fort faller ut av frisyrer og da er det viktig med gode produkter. Jeg sprayer rikelig med teksturspray over hele håret. Siden jeg skal flette det så passer jeg på å løfte håret for å komme til i alle lagene. Jeg lar dette tørke litt og så børster jeg igjennom før jeg begynner med frisyren.
STEG 2: Deretter deler jeg håret i tre like store deler og lager en vanlig flette. Jeg fletter retningen innover.
STEG 3: Jeg fester fletten med et strikk og bøyer enden av fletten innover. Da slipper jeg at hårtuppene stikker utover.
STEG 4: Så begynner jeg å dra i fletten for at skal bli større og litt mer rufsete. Jeg går over flere ganger til jeg er fornøyd med størrelsen. Så bøyer jeg enden på fletten inn mot nakken og fester den med et par hårnåler.
STEG 5: Resultatet blir da en romantisk fletteknute i nakken. Jeg går over med tekstursprayen for at frisyren skal holde. Jeg fester også hår som stikker ut med et par hårnåler. Frisyren er super for skulderlangt hår, og har du litt mer lengde på håret kan du rulle fletten sammen før du fester den i nakken.
STEG 6: Jeg liker også å løsne litt hår rundt ansiktet og sprayer resten av håret bakover med en god hårspray. En enkel frisyre som man kan lage på veldig kort tid. Det beste er at den fungerer aller best når håret ikke har blitt vasket på noen dager
Publisert: