Billie Eilish med hårtabbe: – Jeg skal gro ut hele dritten

UFRIVILLIG KLIPP: Billie Eilish mistet håret da hun farget det. Her er hun under LACMA Art and Film Gala denne uken. Foto: Jordan Strauss/AP.

Fansen hyllet Billie Eilish nye sveis, men nå viser det seg at den skyldes en hårtabbe.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Billie Eilish, som er fra Los Angeles, har toppet hitlistene med sangene «bad guy» og «bury a friend». Men det er ikke bare musikken hun har fått oppmerksomhet for. Hun er kjent for en vill klesstil som inneholder alt fra ekstravagante luksusplagg til oversized heftig streetwear.

Også sveisen hennes med neongrønne røtter og svarte lengder har fått oppmerksomhet. Den siste tiden har hun nemlig hatt det som ligner på en skikkelig hockeysveis med korte lengder på toppen.

BAD GUY: Billie Eilish. Foto: Jennifer Graylock/Pa Photos.

Sveisen har blitt roset som en hyllest til 80-tallet av fansen, og flere medier har omtalt den som moderne.

– Billie Eilish kan gjøre at alt ser kult ut, skrev Allure om den nye hårklippen og mente det var en av hennes kuleste så langt.

Men nå viser det seg at den nye sveisen skyldes en aldri så liten hårtabbe.

– Hockeysveis? Hva mener du? Det er så slemt. Vet du hva som skjedde? Noen farget håret mitt og halvparten falt av. Nå ser det ut som en hockeysveis, men det er ikke med meningen, sier hun til TMZ og legger til:
– Jeg skal gro ut hele dritten.
Les også: Dette er hårtrendene nå

LUKSUSPYSJ: Billie Eilish var kledd i et oversized sett fra Gucci og matchet det med sko fra samme merke. Foto: Jennifer Graylock/PA Photos.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.