Skjønnhet

Hertuginne Kate får skryt for ny frisyre: – Dristig

SVEISEN: Hertugine Kate Har anlagt en moteriktig pannelugg som blir beskrevet som chic og dristig. Her er hun og William på vei til kirken i Skottland på søndag. Foto: NTB scanpix

Den klassiske stilen til hertuginne Kate av Cambridge (33) blir utfordret av en nyanlagt pannelugg som er helt i tråd med 70-tallet som herjer i motebildet akkurat nå. - Dristig, mener MinMote-Martine.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den internasjonale motepressen er i fyr og flamme over hertuginnens nye, trendy pannelugg som ble snappet opp søndag formiddag.

«Chic», skriver Daily Mail, mens Refinery 29 mener den nyanlagte sveisen minner som franske Carla Bruni og ikoniske Jane Birkin. Vanity Fair slår fast at dette er den store tilbakekomsten av Kates pannelugg.

Les også: Disse flettene florerer i motebildet

Dette er nemlig ikke første gang Kates hår er klippet i pannelugg. Rett før den første graviditeten dukket hun opp med glamorøs pannelugg fønet i ekte Hollywood-stil. Ikke overraskende ble også denne sveisen en snakkis i motepressen, og til og med sammenlignet med den ikoniske skuespilleren Farrah Fawcett.

Stem på hvilken frisyre du liker best lengre ned i saken!

Kate hår

HEI SVEIS: Hertuginnen er kjent for sin klassiske stil, men har nå anlagt en trendy pannelugg. Foto: NTB scanpix

Kate hår

SIGNATURSVEISEN: VI er vant til å se Kate med forsiktig sideskill og glamorøse bølger i håret. Foto: Getty Images

Kult

Mandag var hertuginnens nyklipte hår stylet i midtskill og halvt oppsatt, nesten som den populære sveisen «halfbun». Panneluggen var dratt til hver side i ekte 70-tallsstil, og matchet med en trendy høyhalser og en burgunderrød dressjakke med smale slag fra favoritt-kjedebutikken Hobbs.

Les også: Derfor er hertuginne Kate et folkelig moteikon

Kate matchet pannelugg nummer to med tynne gullringer i ørene og naturlig sminke med ekstra fokus på øynene, som har blitt hennes signaturlook.

MinMote-leder Martine Lunder mener den nye sveisen var et dristig valg til Kate å være.

– Noe av det hertuginne Kate er mest kjent for er jo faktisk det tykke og alltid velpleide håret sitt - så dette må jeg si var et lit dristig valg! Og det i seg selv er jo kult, ettersom Kate vanligvis holder seg til det hun vet funker, sier Lunder og legger til:

– I tillegg har hun gått for en ekstremt trendy sveis med skikkelig 70-tallsvibber, så at Kate er en motehertuginne er det ingen tvil om.

Hertuginnen av Cambridge har markert seg som et stilikon oppgjennom årene og flere av antrekkene hun viser seg med blir ofte utsolgt etter kun noen timer. Da hun gikk gravid med Prins George, ble hun hyllet for sin moteriktige gravidestil.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Kronprinsesse Mary topper kongelig kåring: Den stiligste prinsessen

 2. KJENDIS

  Kate valgte favorittdesigneren: Alle motedetaljene fra dåpen

 3. BRUD

  Svenske eksperter mener Mette-Marit brøt kleskoden i prinsebryllupet

Finn mer innhold om:

 1. Hår
 2. Hertuginne Kate
 3. Skjønnhetspleie

Relaterte artikler

KJENDIS

Hertuginne Kate imponerer motepressen med ny frisyre

KJENDIS

Sofia hylles for sofistikert luksuskjole

NYHETER

Kate strålte i blomsterdrøm: - Spennende og dristig

HÅR

Her er høstens viktigste hårtrender

KJENDIS

Hertuginne Kate får skryt for ny designerkjole

KJENDIS

Kate dukket opp i hyllet gjenbruksantrekk

KJENDIS

Hertuginne Kate imponerer med glamorøs Canada-garderobe