Lekker flette på 1, 2, 3: MinMotes ultimate 17. mai-flette

Emilies 17.mai-flette

På nasjonaldagen kan det være lurt å gå for en frisyre som tåler varierende vær og vind. Her er vårens fineste flette for deg med eller uten bunad.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Emilies 17.mai-flette

Foto: emilietommerberg.com

Emilies 17.mai-flette

Foto: emilietommerberg.com

Selv om du har antrekket klart, er det gjerne fortsatt et par viktige detaljer som gjenstår når den store dagen kommer - som hva du skal gjøre med håret.

I tillegg til at frisyren ser bra ut, er det viktig at den holder hele dagen - sånn sett er det perfekt med en flette som bare blir kulere jo mer bustete den blir.

Og trenger du mer fletteinspirasjon, bør du sjekke denne listen, eller se MinMotes fletteguider på VGTV.

MinMote har bedt skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg vise deg hvordan hun lager en lekker 17. mai-flette med fem enkle steg.

Sminken gjør du enkelt med denne trinn for trinn-guiden.

Vil du heller ha en klassisk flettekrone?Slik lager du det

STEG 1: Start med å dele håret i en sideskill og lag en fransk flette med den fremste delen av håret ditt. Hvis du har glatt hår kan du med fordel bruke tørrsjampo for å skape mer hold.
STEG 2: Håret som er løst flettes til en fiskebensflette. Da starter du i bakhodet og deler håret inn i to like store deler.
STEG 3: Ta en del hår og legg den i over i den andre delen med hår. Fletten skal gå skrått fra bakhodet til over skulderen
STEG 4: Fortsett med fiskebensfletten til du har kommet til den første fletten din. Fordel fletten likt i fiskebensfletten og flett de to flettene sammen.
FERDIG: Når du er ferdig med fiskebensfletten klipper du av strikket til den første fletten. Ønsker du den løsere er det bare å dra forsiktig i deler av fletten.
Publisert: