Slik kan du lage lekre krøller – helt uten varme

PRINSESSE LEIA? Slik ser håret ut da det er ferdig snurret. Nå er det bare å vente på lekre krøller!

«Heatless waves» har gått sin seiersgang på TikTok, og vi forstår hvorfor. Se hvordan du lager krøllene.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Om du har langt hår har du sikkert hørt at det er smart å unngå for mye bruk av varmeverktøy. Det sliter på håret, og vil etter hvert føre til at håret blir skadet om du ikke er forsiktig.
Det er derfor såkalte «heatless waves» er helt genialt.
Her brukes det ikke varme for å lage krøllene, og resultatet er det ingen ting å utsette på. En ekstra bonus? Det er både enkelt og fort gjort.

HÅR

Hår til 17. mai: Frisyrene du enkelt fikser selv

Moteprofil Janka Polliani er blant dem som har testet trenden.
For å oppnå disse krøllene har hun brukt beltet til en morgenkåpe, lagt det over hodet, snurret håret rundt og festet det som to knuter. Etter 30 minutter løsnes beltet, og du har fått lekre bølger i håret.
Så enkelt!

FIKS FERDIG: Etter 30 minutter fikk moteprofil Janka Polliani disse krøllene.

Triksene for å lykkes er å snurre håret nøye slik at det blir jevnt. Det vil også variere hvor lenge du må holde håret i knutene. Om håret ditt krøller seg lett kan det holde med bare 30 minutter, men du kan også sove med snurrene over natten. Her må du rett og slett bare prøve deg frem.

Hår topp
HÅR

Dette er produktene håret ditt trenger

Polliani tipser om at man bør bruke litt stylinglotion eller ha lett fuktig hår for at krøllene skal sette seg. Etter du er ferdig snurret og krøllet velger du selv om du bare vil dra igjennom håret med fingrene eller børste det. Tilfør gjerne med en god hårolje for å gi håret litt ekstra pleie og glans, før du avslutter med en hårspray for hold.

Her kan du se en video av hvordan du lykkes med å lage krøller uten varme:

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: